fridajosefinenilsson.blogg.se

02.00

Publicerad 2012-10-28 02:59:59 i Allmänt,

Ja, så typiskt mig att gå upp en timme för tidigt. Så nu sitter jag här påklädd och redo fast vi inte ska åka förrän om en timme^
Aja, bättre det än försenad, nu tänkte gå jag gå och äta något, kanske uppdatera en snabbis på bussen!

Packning

Publicerad 2012-10-27 23:35:14 i Allmänt,

Åh, äntligen är jag klar med packningen! Det har tagit mig så lång tid, och nu darrar jag av trötthet. Men, jag måste stanna uppe till 1 min över tolv, så att jag är helt säker på att min klocka ställs om, för jag ska ju upp halv tre igen. Det ska bli så skönt att komma iväg och göra det man älskar, fast jag kommer sakna pappa lite eftersom att han var tränare innan och brukade alltid följa med på resorna. Vi har hitintills gjort; en till Tyskland, två till Spanien, en till Cypern och i morgon tar vi oss till vår femte, Teneriffa!  
Nä, nu får jag knappt till orden rätt, godnatt!

GG

Publicerad 2012-10-26 22:11:47 i Allmänt,

Ska titta lite på Gossip Girl nu innan jag går och lägger mig, ja jag går och lägger mig tidigt, men på så sätt får jag ut mycket mer av morgondagen! Och just i morgon är det mycket att göra, jag ska göra ett tal, packa inför Teneriffa och sen ska jag och mamsen åka en sväng till Emporia. Hoppas det inte är för mycket folk där, det är så jobbigt när man måste trängas och stå i kö till allt. 
 
I morgon (eller, i morgonnatt) så har vi kommit till dagen (natten) som vi i Gif Nike Dam A har längtat efter hela året, vi samlas nämligen 03.15 för att ta bussen till Kastrup sedan tar vi flyget kl. 06.00 som tar oss till Espania, Teneriffa! Det kommer bli så bra, laget känns också tajtare än någonsin nu efter att vi har gått up i trean, så det kommer förhoppningsvis bli extra kul. Som sagt, ska jag försöka hitta något internet och slänga in ett inlägg eller en bild kanske, men hoppas inte på för mycket. Nu ska jag börja kolla på GG, ha det bra!
En megasöt bild på mig och Moa, från förra året i Cypern. 

Wihoo!

Publicerad 2012-10-26 19:25:53 i Allmänt,

Springturen gick bra och min analys är klar, känns bra såhär på en fredag.

Nu sitter jag och myser med familjen efter en god middag, och tittar på MFF som precis gjorde 1-0 mot Djurgården.

I morgon blir det att göra talet och sen sticker jag och mamsen till Emporia och jag ska shoppa loss inne på Hollister!! Nu ska jag fortsätta heja på MFF, ha en forsatt bra kväll!

Nästsista springtur

Publicerad 2012-10-26 13:27:25 i Allmänt,

Japp, och den har jag framför mig, ska dra på min träningskläderna och få den gjord. Det blåser bara så himla mycket och det är så kallt ute..hoppas att jag inte blåser bort. Sen har jag även två stycken stora uppgifter att se fram emot när jag kommer hem, blä! Vill inte, men om jag blir klar så lova mamsen att vi åker till Emporia i morgon, så det gäller bara att ligga i. 
 
Ikväll blir det nog mys med familjen, kanske blir det något med några vänner, men inte säkert. Aja, tänkte annars titta på x-factor och paranormal activity 3, jag såg tvåan förra veckan och den var ju inte alls läskig. Ettan var nog den som skrämde mig mest, den kändes mer verklighetsbaserad. I vilket fall så tror jag att jag ändå kommer bli rädd, haha!
Såhär har jag sett ut idag! Eller i alla fall mitt hår, haha!
Kära Emporia!
 

Brandlarm på Emporia

Publicerad 2012-10-25 18:32:37 i Allmänt,

Lyckat kan man ju säga, haha! Jag och mina kompisar skulle precis ställa oss i kön och käka något, så började allting att tuta och så sa de att vi skulle evakuera byggnaden. Så synd, för det var riktigt trevligt alltså! Så roliga affärer och Hollister var superstort! Jag hann dock inte handla något på Hollister, men jag handlade en tröja på Gina Tricot. Ni får en bild senare!

Emporia

Publicerad 2012-10-25 15:00:51 i Allmänt,

Sitter på tåget nu och vi hoppas på att få komma in och det inte är för mycket folk. Jag uppdaterar mer sen!

Sängen är min bästa vän

Publicerad 2012-10-25 06:49:10 i Allmänt,

Herregud vad det ska vara svårt att ta sig upp ur sängen nuförtiden! Det går bara inte, vill ligga kvar och mysa.

Idag är det en kort dag i skolan, vilket är väldigt skönt. Sen sticker jag och några tjejer till Emporia och shoppar loss! Nä, men eftersom att det öppnar idag så tänkte vi ju att det har varit kul att sticka dit och kolla hur det ser ut. Sen går jag bara över till farmor och farmor och äter kvällsmat där. Mysig dag! Frågan är bara hur jag ska hinna och träna, jag kanske får göra några egna övningar eller något.

Nu måste jag dra mig upp, det blir bara mobilbloggar idag så ni vet!

Tjenixen Trixen!

Publicerad 2012-10-24 19:37:30 i Allmänt,

Idag har det varit en ganska så okej dag, dock rätt så seg som vanligt, hehe! Efter skolan stack jag hem och sen tränade jag med mammsen och sen käkade jag lite maud. Nä, men min dag har inte varit speciellt intressant, så jag ska inte tråka ut er mer med den. 
 
Jag har ganska mycket plugg nu som jag måste göra innan jag åker iväg, för att det ska vara klart dagarna efter lovet och jag kommer ju inte hem förrän på söndagen. Snart måste jag ju börja packa också, wiiie det kommer bli såå kul!
Nä, nu måste jag gå och göra lite engelska, så jag säger godnatt redan nu!
Denna bilden togs för exakt ett år sedan, då vi var med fotbollslaget på Cypern!

Guten Morgen

Publicerad 2012-10-24 08:17:17 i Allmänt,

God morgon! Idag känns det faktiskt som om jag har sovit ut ganska så ordentligt, skönt. Skolan först och ska ha en och en halvtimmes håla mitt på eftermiddagen, det är så drygt, man hade ju hellre slutat typ sådär 13.25.

Sen blir det väl att åka hem och ut och springa (som vanligt), sen har jag ännu en ledig eftermiddag. Fast jag tänkte göra engelskan eftersom att jag ska till Emporia i morgon på invigningen!! Jag ska verkligen kuta in på Hollister, det är min favoritaffär.

Nä, nu är det dags att dra sig upp ur sängen! Ha en bra dag!

Vilken dag..

Publicerad 2012-10-23 18:23:58 i Allmänt,

Ja, herregud. Gick upp kl.05.45, för att plugga till ett prov som vi hade idag (skönt att det ändå gick ganska bra), gick i skolan till tio över fyra, ganska jobbig skoldag om jag får säga det själv. Sen stack jag ut och sprang och nu sitter jag här. Så himla skönt att vi inte har några läxor kvar nu, har dock en liten engelska läxa men den kan jag göra i morgon eller på torsdag.
 
Det ska bli så härligt att åka iväg, att få komma iväg från Sverige och bara få slippa skolan ett tag känns riktigt härligt! Nu ska jag nog titta på solsidan, som jag missade i söndags eller så tänkte jag titta på en film. En sak är säker, jag ska gå och lägga mig riktigt tidigt idag! Jag är helt utslagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Häslnignar från en riktig trötter!

Puh

Publicerad 2012-10-23 07:19:36 i Allmänt,

Vilken morgon. Riktigt hemsk morgon, ville bara ligga kvar och inte alls tänka på att gå till skolan och göra religionsprov. Som ni kanske märker har jag extremt svårt att gå upp på morgonen, varje dag. Haha! Men man får tänka positivt, det är det sista provet jag ska göra innan vi får lov och det är ju skönt!

När jag kommer hem så blir det en springtur, det gick förresten ganska bra igår tycker jag, och sen ska jag väl ta det lugnt och försöka gå och lägga mig i tid idag. Så skönt det hade varit, men vi vet ju alla det inte kommer att bli så.

Aja, ni får ha en bra dag och sköt om er!

Buss 139

Publicerad 2012-10-22 16:19:56 i Allmänt,

Sitter på bussen påväg hem nu. Ganska seg dag idag, men måndagen är som den är. När jag kommer hem ska jag bara snabbt äta något litet och sen sticker jag ut och springer. Sen blir det plugg hela kvällen!
Uppdaterar mer ikväll!

Godmorgon

Publicerad 2012-10-22 06:41:50 i Allmänt,

Nu är det mer än dags att gå upp ur sängen och börja fixa sig och käka frulle. Idag kommer det nog inte hända så mycket, skolan och sen blir det hem och springa, sen plugga till religionsprovet som jag har till i morgon. Nu måste jag verkligen dra mig upp ur sängen, vi hörs sen!

Härlig dag

Publicerad 2012-10-21 21:20:43 i Allmänt,

En riktigt bra söndag har det varit idag, annars brukar jag inte tycka söndagar är speciellt trevliga. Tänker bara på att det är skola nästa dag, men nu vill jag bara att skolan ska sätta igång så att det kan bli helg och vi kan åka iväg till Teneriffa!

Matchen, omg MATCHEN!!! Vi vann, på straffar. Helt sjukt, det firade vi med att spruta ner varandra med champagne och sen en god middag på Wild Ginger. Supermysigt!
Såhär glada var vi efter matchen:

Kötta kötta kötta!

Publicerad 2012-10-21 12:00:22 i Allmänt,

Idag tagar vi den sista kvalmatchen till division 3. Vi bara måste vinna eftersom att vi har vunnit 8 vinster i rad, och vi vill såklart avsluta med en också! Nu måste jag dra och fixa mig!!

Det blev lite shopping..

Publicerad 2012-10-20 16:55:07 i Allmänt,

Som vanligt när jag och mamma bara "snabbt" ska göra ett litet ärende på Burlöv Center eller Nova Lund, så blir det ändå lite shopping utav det. Men det var mysigt av spendera lite tid med mamma, såklart! Världens bästa är hon! 
Här kommer bilderna på glasögonen och på det jag handlade:
 
 
Ursnygga, tycker jag! Och från Gina tricot, som förvånade mig lite.
¨
En bikiniöverdel, perfekt! Var i behov av en ny bikini nu innan vi åker till Teneriffa och denna kostade
endast 30 kr, ett riktigt klipp om man frågar mig!
En kavaj, från MQ. Dock gör inte bilden plagget någon rättvisa, den är mer figursydd och sitter mycket
snyggt på.
Lite smått, från HMs cosmetics avdelning. Jag älskar att sminka mig och fixa håret, jag tycker det är
superkul!
 

Puuh

Publicerad 2012-10-20 12:17:21 i Allmänt,

Har precis kommit hem från tre stycken halvtimmes-pass. Först spinning, sen skivstång och sen Fuego, det var riktigt kul! Men nu är jag helt slut.

Ska duscha, käka lite frulle och sen sticker jag och mamma till Burlöv center för att hämta ut mina nya glasögon, bild kommer sen. Jag kanske också ska övningsköra, för första gången, hoppas det går bra, hehe. Hörs senare!

Hurtig

Publicerad 2012-10-20 10:00:35 i Allmänt,

Är nu på Friskis och Svettis och ska köra tre halvtimmespass, såhär på morgonkvisten!

X-Factor

Publicerad 2012-10-19 21:43:23 i Allmänt,

Har precis tittat klart på X-Factor efter en god fredagsmiddag med familjen. Det är inte många deltagare kvar nu, tänk från att vara en "vanlig" 14-18åring som gått i skolan som en annan och sen helt plötsligt är man en svensk "idol". Coolt!
Själv tycker jag allihopa är så grymma och värda att vinna varenda en utav dem. Dock "hejar" jag på Oscar och Awa, jag tycker att de har mest utstrålning och når ut mest till oss åskådare.

Nu ska jag sätta på det nyaste avsnittet av Gossip Girl och sen kanske jag går och läger mig, ska upp i tid och träna på friskis i morgon, sen måste jag plugga lite till Religionsprovet och på kvällen blir det nog att umgås med lite vänner, ha det bra!

E-house scones, bästa som finns!

Publicerad 2012-10-19 15:50:13 i Allmänt,

Sant! Sitter nu och belönar mig själv med scones efter tuff skolvecka. Dessutom så cyklade jag direkt hem till mormor och morfar för att städa och stryka, känner mig duktig. Därför har jag inte hunnit göra så mycket, sitter bara i soffan och gottar mig själv av att helgen är här. Hösten har också kommit till lilla Skåne, löven är i alla möjliga vackra färger och det är så mörkt på morgonen att man tror att det är kväll. Men samtidigt känns det som att det skulle vara vår, eftersom att solen lyser så härligt, men det ska vi ta vara på!
Nu ska jag fortsätta gotta mig av denna mysiga fredag, hoppas ni också gör det!

Träning

Publicerad 2012-10-18 21:05:19 i Allmänt,

Har precis kommit hem från träningen, sitter nu i sängen och ska försöka plugga lite tyska, men datorn distraherar mig.

I morgon är det fredag, såå skönt! Och det betyder sovmorgon + sluta tidigt, för mig. Sen ska jag nog sticka och städa lite hos mormor och morfar, och hemma. Man måste ju vara ekonomisk vid den här tiden på året, snart ska ju julklappar börja inhandlas! Plus, att Emporia öppnar snart med Hollister och det är min favorit-butik, så kommer nog lägga en del pengar där. Sen ska jag ju resa iväg nästa vecka och jag måste ha lite pengar till det med.


F= Failure

Publicerad 2012-10-18 14:25:44 i Allmänt,

Ja, så kan man ju beskriva hur det gick för mig på matte-provet. Jag tyckte provet var jättesvårt, vet dock inte hur de andra kände men eftersom jag inte är så bra på matte så tyckte i alla fall jag det. Nu ska jag ta mig lite lunch, frågan är, vad? Tycker alltid det är svårt att göra lunch hemma, men det blir nog något enkelt. Träning ikväll, sista träningen innan Teneriffa för planerna skulle vara upptagna nästa vecka med LTU-fotboll. Så det gäller att kämpa riktigt hårt idag, så man gör bra ifrån sig både på matchen på söndag och i på Teneriffa. Nästa vecka har jag också utmanat mig själv, jag ska ut och springa VARJE dag, från måndag till lördag. Får se hur det går...hoppas jag klarar det i alla fall!
Inspiration!

Bloggar från el sängen

Publicerad 2012-10-18 09:39:39 i Allmänt,

Har precis vaknat och tänkte ligga och mysa lite till. Har ju trots allt D-dag! Måste dock ändå gå upp snart eftersom att jag måste åka in och göra provet. Vill inte...
Sen ska jag i alla fall åka hem och plugga tyska och sen blir det såklart träning också. Åh, torsdagar är ibland så mysiga, man har liksom hela helgen framför sig och det är en speciell känsla. Nu ska jag gå och fixa mig en riktig god frulle!

Då vart denna dagen också avklarad!

Publicerad 2012-10-17 22:34:19 i Allmänt,

Ska äntligen gå och lägga mig efter en tuff dag med mycket matte-plugg och ett ganska tungt friskis-pass. Men härligt är dock att veta att man har en lång och skön sovmorgon, sen bär det dock in till skolan för att göra ett två timmars långt matte-prov, men det är en annan femma! Annars blir det väl inte så mycket som ska göras i morgon, ska plugga tyska, har nämligen ännu ett prov till på fredag.

Just det, mina nya glasögon som jag beställde för ett tag sedan har nu kommit, så ska ta och hämta ut dem och se hur de blev, hoppas att de blir snygga!
Nä, nu är det dags för lilla mig att sova, så ni får ha en bra natts sömn, så hörs vi i morgon! dröm sött

Ny header

Publicerad 2012-10-17 16:11:33 i Allmänt,

Gjorde en ny header, tyckte att denna blev bättre och lite mer "stilren". 
 
Fick håla på min sista lektion idag, vilket var helt underbart. Därför är jag hemma mycket tidigare än vad jag egentligen skulle varit, jag hade inte ens slutat än. Idag har det varit en bra dag, sådär lagom jobbig dag i skolan och sluta tidigt! Nu ska jag plugga matte och sen ska jag se om jag hinner med ett besök på friskis, hoppas det! Man blir alltid så mycket piggare om dagarna när man tränar, plus att det behövs nu när jag och mitt fotbollslag ska åka till Teneriffa på träningsläger under lovet. Det ska bli riktigt härligt! Jag får dock se hur jag gör med bloggandet där nere, kanske lägger in lite tidsinställda och om jag får chansen så lägger jag nog in en bild eller två. 
Jag uppdaterar ikväll igen, ha det gött!
 

Buss 139

Publicerad 2012-10-17 09:25:03 i Allmänt,

Sitter på bussen nu. Det blev ju inte så många inlägg igår, ursäktar för det. Idag kommer jag inte göra något speciellt, så fort jag kommer hem ska jag nämligen plugga matte, har matte-prov i morgon och har inte pluggat ett dugg. Dock så har vi D-dag i morgon, vilket innebär att vi är lediga, förutom i morgon då för vi ska in och göra provet. Hörs senare!

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Publicerad 2012-10-16 20:53:51 i Allmänt,

Herregud, jag har pluggat ända sedan jag kom hem, tills nu och jag har ändå inte hunnit plugga på allt det jag tänkt plugga på. Ja, som ni hör har min dag inte varit speciellt intressant, så jag tänker inte skriva mer om den.

Nu ska jag sätta mig i soffan, ta en frukt och titta på Sverige-Tyskland, kanske blir en liten titt på svenska Hollywood fruar också, bara för att det är så kul! Nu måste jag i alla fall gå ifrån datorn, för mitt huvud håller på att sprängas.
Ha det bra!
P.s ska försöka lägga in lite mer bilder, jag vet att det är lite tråkigt med bara massa text!

16e Oktober

Publicerad 2012-10-16 14:46:21 i Allmänt,

Sitter just nu i ett torn och väntar på att ha sista lektionen, matte. Jag gillar verkligen inte matte, det är inte bara tråkigt utan jag är också riktigt kass. Slutar 16.10 och sen drar jag hem och pluggar, har ett arbete att göra till i morgon. Får se om jag hinner träna, men om jag gör det så sticker jag nog dit! Hörs senare!

Fotboll<3

Publicerad 2012-10-15 21:06:11 i Allmänt,

Gud så skönt det var att komma igång! Helt överlycklig också att jag ska få spela match på söndag, även fall jag inte har tränat så mycket, men nu är det dags!

Sitter nu och äter en jättegod fruktsallad som mamma överraskade mig med nu efter träningen, ska sen titta på "Torka aldrig tårar utan handskar" en superbra miniserie som jag tror går på ettan, nu klockan nio!

Tagga träning!

Publicerad 2012-10-15 17:37:15 i Allmänt,

Dags för träning om en timme ungefär, har precis käket pasatsallad (igen) så det ska nog gå hur bra som helst. Jag har inte tränat på rätt länge eftersom att jag var sjuk hela förra veckan, så det ska bli skönt att komma tillbaka. Plus, att min motivation nu är att mitt kära lag har gått upp till tredje divisionen, tjoho!! Så nu i vinter blir det stenhård träning, så man orkar med tempot.

Förutom håltimmen vi fick idag har inget annat speciellt hänt, dock har en kompis från ProCivitas bytat till Katedral nu och vi går i samma tyska-grupp, tummen upp på det!
Nu ska jag gå och byta om! (Om ni inte har förstått det, så är det fotboll jag spelar)

Tidig lunch

Publicerad 2012-10-15 11:07:29 i Allmänt,

Blev en väldigt tidig lunch idag eftersom skolan inte börjar förrän halv ett och jag måste ta bussen tio i tolv..
Så ni får en bild på dagens lunch och dagens outfit (som jag tänkte lägga ut innan, men inlägget ville inte publiceras)

Godmorgon!

Publicerad 2012-10-15 10:19:35 i Allmänt,

Är hemma nu igen efter att ha varit inne på skolan en snabb sväng och övade lucia-sånger med kören. Men gud vilket väder! Det är regnigt, kallt och mörkt hoppas bara inte att min förkylning blir värre. I kväll blir det förhoppningsvis träning (om det inte regnar alltför mycket) och en massa plugg; matte, historia och tyska, gud vad tråkigt! Aja, dags att börja leva dagen och göra något vettigt, ciao!

Solsidan

Publicerad 2012-10-14 20:24:47 i Allmänt,

Jag gör som förmodligen hela svenska folket 20.00, på tv 4. Egentligen borde jag sitta och råplugga inne på mitt rum, jag känner att jag kommer att misslyckats riktigt hårt i morgon, men alla uppsatser och analyser jag ska roa mig med. Nä, nu ska jag fortsätta titta på solsidan!

Sådär ja!

Publicerad 2012-10-14 16:39:22 i Allmänt,

Då var headern också fixad, med Google till hjälp så går ALLT. Den kanske inte är den bästa och snyggaste, men den får duga tills vidare.

Har pluggat svenska inprincip från minuten jag avslutade min frukost tills nu och har för övrigt inte gjort så mycket idag. Nä, om jag fortsätter skriva nu kommer detta inlägget bli mer tråkigt än vad det redan är, så jag avslutar här!

Blogg.se

Publicerad 2012-10-14 13:02:21 i Allmänt,

Nu nör jag äntligen kommit på hur jag vill ha min header och gjort den, så funkar det såklart inte att komma in på sidan. Aja, det funkar säkert snart igen. Som ni då förstår så är bara den headern jag har nu tillfällig, jag behövde bara öva lite på hur jag vill ha den och hur stor den ska vara. Men så fort jag kommer in på hemsidan (jag bloggar nu från mobilen) så får ni den nya! Nu måste jag börja plugga i alla fall!

Update från sängen

Publicerad 2012-10-14 11:03:36 i Allmänt,

Vaknade för en liten stund sen och ligger bara och myser lite nu. Snart blir det väl dax att stoppa i sig lite frulle och sätta på sig myskläder. Idag ska det bli en sådan där mysig söndag, dock med en massa plugg. Jag har nämligen två uppsatser i morgon, en på onsdag och sen ett matte-prov till fredag, puuh! Efter denna veckan lör man vara helt slut, fast jag tycker att det ska bli ganska kul att komma tillbaka eftersom att jag var sjuk hela förra veckan och är fortfarande inte helt hundra än, därför har jag haft en mega-myshelg för att kunna bli frisk. Nä, nu kurrar det i magen, frulle nästa!

Ändrade planer

Publicerad 2012-10-13 19:26:50 i Allmänt,

Det blev inget med kompisen tyvärr, blev lite för krångligt. Men jag får ta saken i egna händer och ha lite lördagsmys för mig själv; titta på körslaget med chips och dipp och sen tänkte jag se om jag hittar någon bra film. Har precis ätit en god kvällsmåltid med bror min och sitter just nu och surfar runt lite och äter lite salta pinnar (vilket är typ det godaste som finns, hihi!)

Jag bjussar på en lite mysbild!

Första inlägget

Publicerad 2012-10-13 17:35:43 i Allmänt,

Aloha!
Det här blir då mitt första inlägg, det ska bli kul och se hur detta kommer gå för mig eftersom att jag misslyckats med alla mina andra bloggar. Men detta är sista chansen jag ger bloggandet, om det inte går bra nu så är det no turning back! 
 
Nu ska jag avlsuta detta första inlägg, för min kompis kommer snart och så tänkte vi ha lite lördagsmys!
xoxo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela