fridajosefinenilsson.blogg.se

Solsolsolsol

Publicerad 2013-03-29 08:27:01 i Allmänt,

Fint väder hade vi igår och det håller i sig till idag också, så det blir antingen stranden eller poolen idag. Dock har jag bränt mig lite överallt så jag smörja mig litegrann, vilket jag har varit dålig på de andra dagarna.
Hoppas att ni har det bra hemma i kalla Sverige och att våren är påväg för det behövs verkligen lite mer ljus i vardagen där hemma, det känns som att man blir mycket gladare då. Men men, vi får la se!
Ikväll ska vi in till stan och käka, och förhoppningsvis blir det lite shopping också, haha! Men nu ska vi äta frukost, ha det!

Soldag

Publicerad 2013-03-27 13:29:39 i Allmänt,

Idag har vi sol här i Alanya, lite molnigt men det hindrar inte familjen Nilsson från att ligga ute på solstolarna. Det skulle egentligen regna hela dagen, men tur som vi har så har det inte kommit en droppe och blå himmel är det också!
Nu ska jag och mamma gå och få de sista solstrålarna på oss innan den försvinner!
Ha en bra dag!
Puss

Tisdag

Publicerad 2013-03-26 14:42:54 i Allmänt,

Idag är det tisdag och det är vår tredje dag här i Turkiet. Vi har det fortfarande jättebra men vädret är inte lika bra som de föregående dagarna. Det är ganska tjockt med moln på himlen, men i morgon ska det blir lite mer sol så då gäller det att vara beredd med handdukarna, haha!
Just nu sitter vi på ett litet mysigt kebabställe och äter lunch, kebaben är jättegod här och kycklingen med. Nu ska vi snart betala och gå upp till lägenheten och softilera lite innan vi senare går ut och äter (igen).
Ha det bra!
Puss

Hej från Turkiet

Publicerad 2013-03-24 16:55:35 i Allmänt,

Halloj, på er! Hoppas allt är bra, jag har det superduper bra iallafall! Vi har fint väder och vi bor jättebra, ikväll ska vi åka in till stan och äta då vi inte orkade det igår för vi var helt slut efter allt resande. Idag har vi legat på stranden hela dagen och solat, käkade lunch på en liten söt resturang och nu ska vi snart börja göra oss iordning inför kvällen, det blir faktiskt ganska kallt på kvällen så det gäller att ta på sig. Visst, det är fortfarande inte lika kallt som i Sverige men ändå, haha! Nu måste jag gå, ha det bra!
Puss

Spotify

Publicerad 2013-03-21 21:22:15 i Allmänt,

Gó kväll, jag sitter just nu och aktiverar mitt spotify premium som jag fick i julklapp av min storebror. Så jag har gjort en helt ny playlist med en massa låtar som jag kan tänkas lyssna på i Turkiet, man kan säga att det är otroligt blandat med musik på den listan. Jag är ingen människa som lyssnar på endast en sorts musik, utan jag lyssnar på allt. På denna listan har jag lagt in ganska många "spa-musik"-låtar, för det älskar jag att lyssna på när jag flyger, det hjälper mig att sova faktiskt! Det är ett tips till ni människor som inte kan sova på flygplan, för var jag en sådan, men när jag har lurarna i öronen med lite lugnande musik så brukar det faktiskt funka ganska bra att sova!
Jag har också nästan packat klart, det ska bara dit lite necessärer och sånt smått och gott. Annars är jag helt färdig inför avresa, det ska bli så härligt att komma bort från Sverige-vädret för ett tag!
Vi hörs i morgon, jag vet dock inte när eftersom att jag kommer ha en hel del att göra, men jag ska försöka slänga in lite inlägg via telefonen, annars får ni vänta till i morgonkväll/natt, för det är då vi åker!
Ha det bra sålänge!
puss

Packar

Publicerad 2013-03-21 14:24:14 i Allmänt,

Hejsan!
Jag är hemma idag igen, för jag känner mig fortfarande inte helt bra. Men i morgon SKA jag till skolan, för det är både super bowl och efter det skulle ju jag käka på resturang med några vänner.
Just nu håller jag i allafall på med att packa, för jag kommer inte hinna det i morgon, jag har faktiskt kommit ganska långt! Jag brukar ha väldigt svårt med att packa, för att jag ofta packar alldeles för mycket kläder och framför allt SKOR! Men jag har inte med mig sååå många skor faktiskt...hehe.
Här får ni en liten peak på tre av de par skor som jag ska ha med mig.
(De i mitten är en av mina sommarfavoriter, därför ser de väldigt använda ut bredvid de helt nya conversen och klackarna)

3 days

Publicerad 2013-03-20 18:02:03 i Allmänt,

Hej på er!
Idag har jag varit hemma från skolan igen..ej så najs! Men goda nyheter är att jag ska till skolan i morgon, för jag känner mig mycket bättre än igår. Annars har jag inte gjort så mycket idag, det enda som har blivit gjort idag är att jag har målat mina naglar och suttit alldeles för mycket vid tv:n och datorn. 
Som sagt, ska jag försöka att gå till skolan i morgon eftersom att det bara är två dagar kvar tills lovet. På eftermiddagen ska jag och mamma nog ta oss till Nova en stund för att kolla in en bikini på topshop till mig och handla in lite småsaker inför resan. 
Nu ska jag gå och käka lite mat!
Ha det bra!
puss

Goddag alla glada!

Publicerad 2013-03-19 13:52:15 i Allmänt,

Jag är dock inte lika glad, jag har nämligen blivit sjuk IGEN!? Hur är det ens möjligt? Jag blev ju bara för en vecka sedan frisk från den hemska maginfluensan. Nä, och denna gången är det något helt annat..jag är så in i bomben förkyld och har en riktigt dunkande huvudvärk. Vissa kanske tycker "åh, men förkylning och huvudvärk klarar man av att gå till skolan med", men faktum är att jag har haft "problem" (?) med huvudvärk de senaste månaderna, alltså jag har haft huvudvärk KONSTANT, varje dag, mer eller mindre. Och nu inatt släppte bomben, det gör ont i huvudet av att bara tugga. OCH PLUS allt det här, har jag fruktansvärd mensvärk.
 
Nu ska jag inte gå loss på er mer, utan jag tänkte berätta lite om vad som kommer hända lite framöver. Först och främst ska jag se till att bli frisk, sedan ska jag se till att plugga matte och försöka börja mig på ett tal som är vårt muntliga NP i svenska. Efter detta tycker jag att det är fredag och på eftermiddagen där, är det Super Bowl mellan min skola (Katedral) och Spyken, tillsammans mot Polhem. Det är då rugby (har jag fått för mig, rätta mig om jag har fel)mellan dessa skolor som en "kamp" om vem som är Lunds bästa skola, dock brukar alltid Polhem vinna över oss..Detta ska börja runt fyra och det slutar väl runt klockan 18. gissar jag, på kvällen där tänkte jag och några av mina girls gå och äta på Viggos i Lund och sedan skyndar jag mig som satan hem. När jag har kommit hem från Lund är det bara att packa ner det sista i resväskan för runt halv elva-elva så måste mamma, pappa och jag börja dra oss mot Kastrup och där ska ett flyg som går klockan 02.00 ta oss vidare till TURKIET! 
 
Så jag tänkte att om jag bröar bli lite bättre i morgon, men ändå stannar hemma, så börjar jag nog att packa då, kanske till och med börjar liiiite idag, om jag orkar vill säga! Wie, jag är såå excited! Det ska finnas internet där vi ska bo, tror jag, så jag slänger nog in ett inlägg eller två under resan! Men förvänta er inte så mycket, för denna resan ska jag koppla bort allting som har med "måsten" att göra, jag ska bara ta det lugnt och koppla av under tiden som vi är där.
 
Detta blev ett lite längre inlägg än vad som jag brukar göra, men hoppas det är okej ändå! Vi hörs antagligen senare, för jag har inget annat jag orkar göra.
Puss, ha det bra!
En bild från Thailand förra året!

it´s sunday

Publicerad 2013-03-17 17:47:30 i Allmänt,

Ja, en vanlig söndag faktiskt. Eller inte helt vanlig eftersom att min älskade mamma kom hem från London idag och hon hade med sig världens finaste presenter. Jag är även inte helt frisk idag, så min dag har mestadels bestått av att ligga i sängen och tittat på film. 
Detta är lite av det som mamma köpte med sig hem från London till mig! (Vissa saker har jag själv betalat för)
Det är alltså en bodymist, en bodylotion, en parfym från Victorias secret och två läppstift från MAC cosmetics. Utöver detta (måste då påpeka ännu en gång att jag har världens bästa moder) så fick jag ett par svarta yogapants och lite trosor från Victorias secret, ett par vita låga converse, en klänning från Camden och till sist ett jättefint linne från Topshop. Idag ahr det varit som värsta födesledagen, men som sagt betalade jag nästan allting från victorias secret själv!
 
Jag ska inte göra många fler knop idag, så jag tackar för mig och hoppas att jag blir bättre till i morgon för jag får inte bli sjuk nu, det är ju bara fem (!?) ynka dagar kvar till vi åker till Turkiet!
Ha det bra!
puss

Vilken dålig bloggare jag är, haha!

Publicerad 2013-03-16 20:29:41 i Allmänt,

Alltså, nu kom jag ju på att jag faktiskt äger en blogg också, jag suger verkligen på att blogga. Men bloggen är ju faktiskt inget som jag har för att jag måste eller ska blogga varje dag, utan för min egen skull, för att kunna sammanfatta dagen med bra saker som jag gjort. För det är något som jag tycker är bra med att blogga, att få chansen att skriva ner sina tankar om en bra eller dålig dag och hoppas på att den blir bättre eller lika bra nästa dag. Jag tror det är viktigt att innan man går och lägger sig varje dag tänka på tre bra eller roliga saker som hänt under dagen, det behöver inte vara något stort utan kanske bara att "idag fick jag min mamma att lé" eller "idag fick jag en fin komplimang av en klasskamrat".  
 
Lite deeptalk här.
Nu ska jag gå och äta!
puss

Måndag

Publicerad 2013-03-11 21:42:34 i Allmänt,

Dagen har bestått av plugg, lite mer plugg och sedan träning. Jag satt dock framför fönstret som en hök för att vänta på postbilen, den kom tillslut, efter ett par timmars väntan men utan min klänning. Förstår ni hur besviken jag blev, haha, alltså det är nästan skrattretande, jag var 100 % säker på att den skulle komma. Aja, den kommer i morgon i alla fall, för jag fick precis ett mejl där det stog att ett paket hade skickats hem till mig! Jag visar självklart bild, när jag provat den!
Jag har inte så mycket mer att berätta, utan vi hörs i morgon!
puss

Fifty shades of him

Publicerad 2013-03-10 22:34:00 i Allmänt,

Även jag har då blivit helt fast i boken som heter Fifty shades of Grey, det är en väldigt bra och välskriven bok. Det är dock inte förrän man själv läser boken som man förstår allas hets kring den och alla dess sexscener, haha! Jag tänker inte gå in på mer detaljer kring den.
 

Idag har det varit en ganska bra dag, trots att den börjades med snöstorm, vilket var mindre uppskattat från min sida. Dock smälte snön ganska fort när solen vågade sig fram senare under dagen, då jag spelade match. Jag kan ju säga en sak: DET VAR KALLT SOM FAN! Alltså det kändes som om man åkte skidor i -10 grader, fast att man stod stilla och blåste gjorde det också så bollen bara flög åt alla möjliga håll. Och tyvärr hade inte vi medvinden med oss idag och vi förlorade med 0-2, men vi ska nog slå dem i serien (detta var DM). Annars har jag inte gjort så mycket, bara hängt framför datorn och inte pluggat ett dugg som var planerat men i morgon blir det en riktig pluggdag, för vi är lediga i morgon (igen). I morgon ska min klänning också komma, förhoppningvis, wie!
Vi hörs i morgon, godnatt!
puss

Lördag

Publicerad 2013-03-09 15:51:38 i Allmänt,

Hej på er!
Idag har jag inte så mycket att berätta för jag har inte eller kommer inte göra något speciellt, haha! Än sålänge har jag bara hunnit att sitta vid datorn och spela på pianot, och ikväll blir det bara att sitta framför melfest och mysa, sedan ska jag nog bara ladda ner en film eller något. Förresten, jag ska ju laga mat till ikväll och ännu en gång blir det min favoritpasta, mamma ska ha dam-middag så jag tänkte väl att jag kunde bidra med att laga maten. 
Jag har inte så mycket mer att skriva, i morgon ska jag spela match i alla fall så då får jag något att göra, haha!
Vi hörs!
puss

På buss 139

Publicerad 2013-03-08 15:40:38 i Allmänt,

Sitter på bussen nu som tar mig hem till Lomma, det ska bli så skönt med helg. Det har varit en bra dag, trots att vinden har blåst ihjäl mig, det har varit en vanlig dag i skolan, vi köpte dock biljetter till superbowl, som är en kamp mellan Lunda-skolorna. Och nu precis har jag varit och fikat med fina Hanna, alltid lika mysigt! Nu ska jag i alla fall hem och städa hela huset, för det var min och mammas deal att jag skulle göra om jag fick klänningen, så det är det minsta jag kan göra.
Nu ska jag snart gå av bussen så vi hörs!
Puss

Mobilblogg

Publicerad 2013-03-07 13:56:34 i Allmänt,

Tänkte bara snabbt kika in och säga hej, jag lever, trots att min samhällsbok sakta tar död på mig. Det som får mig att fortsätta plugga är att då och då drömma mig bort till Turkiet och tänka att jag faktiskt väldigt snart är där och det ska bli så härligt! Bara ta det lugnt och ligga på stranden i min nya Victorias secret bikini, som min mamma kommer att ha köpt i London helgen innan, so excited!
Tillbaka till verkligheten nu, med fortsatt plugg av Det svenska statsskicket!
Ha det bra!
Puss

sorry, i can't, i´m gonna hit the gym

Publicerad 2013-03-06 23:03:59 i Allmänt,

Har varit och tränat idag för första gången sen min lilla maginfluensa, det kändes skönt att få "den första träningen efter uppehåll" gjord! I morgon blir träning fotbollsträning också, så härligt!
Idag har det inte hänt något speciellt, i skolan hade vi språkprov, tyska för min del, annars bara en vanlig dag. I morgon är det i alla fall d-dag och det ska bli så skönt att sova ut, dock ska jag sitta med näsan i samhällsboken hela dagen eftersom att vi ska ha prov nästa vecka på statsskick inte något av mina favoritämnen kan man ju säga. Dock blev jag riktigt glad för mitt "första" A, på en historiauppgift som handlade om källkritik, jag trodde att jag skulle få E eller F för jag tyckte den var så svår, men så fick jag A, wiiiiee!
Nä, nu ska jag nog sova, är supertrött!
puss
ps. denna klänningen klickade jag hem idag!

Statsskick

Publicerad 2013-03-05 11:49:05 i Allmänt,

Sitter just nu i skolan och var samhäll, vi ska ha prov i statsskick om två veckor men jag fattar typ ingenting. Åh, vill bara ha lunch nu och sitta ute i solen och äta. Det är jättemånga som gör det nu, ser så mysigt ut!
Nu ska jag fortsätta med statsskicket!
Puss

Solen

Publicerad 2013-03-03 16:13:12 i Allmänt,

Åh, jag blir så glad när det är sol ute, jag har precis suttit i ett hörn i mamma och pappas sovrum och haft dörren öppen, och pappa har bakat kanelbullar ochdet doftar ljuvligt i hela huset. 
 
I morgon är det måndag igen och det är väl inget som jag ser fram emot, men det ska nog ändå gå att härda ut dels för att jag har varit sjuk nu i en vecka och för att det är bara tre veckor kvar till lovet och tills vi åker till Turkiet, wiie!
Så det är bara att hålla ut nu dessa tre veckor också, sen är jag dock mycket medveten om att efter påsklovet kommer det bli riktigt mycket i skolan, för min klass har inte haft speciellt mycket nu på senare tid och därför kommer lärarna lägga allting sen i slutet. 
Hörs senare!
puss
 

Jag lever, typ i alla fall

Publicerad 2013-03-03 01:06:35 i Allmänt,

Hej på er!
Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på mer än en vecka och anledningarna är att när det var lov så ville jag bara slappa och inte tänka på något och nu veckan efter så har jag varit fruktansvärt sjuk, maginfluensa ni vet...! Och det suger/sög, jag börjar i alla fall bli bättre nu, känner mig mycket piggare men det märks ändå att jag fortfarande har influensan i kroppen. Därför har jag då inte orkat uppdatera för jag har bara legat i sängen och dött, ungefär. 
Dagen idag har dock varit jättebra, (förutom att jag och mamma fick ställa in en spa-vistelse, på grund av att jag inte är helt frisk än) vi har haft lite goda vänner på middag och det var supermysigt! Många gamla och härliga minnen togs upp och nya kommer förhoppningsvis att göras. 
Nu känner jag att det är dags för mig att sova, så att jag blir helt frisk tills på måndag!
puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela