fridajosefinenilsson.blogg.se

30 december

Publicerad 2012-12-30 14:19:04 i Allmänt,

Har precis kommit hem från Center Syd med mamma, bara småhandlade inför i morgonkväll. Skulle egentligen byta mina pumps till en storlek mindre men det fanns inte så vi köpte ett inlägg till dem istället. Sedan köpte jag en enkel tröja från Gina Tricot och ett par nylon-strumpbyxor från Lindex
 
Bella kommer snart, så vi ska åka och hämta henne och sedan åker vi direkt till Emporia eftersom att hon inte har varit där. Där blir det inget shoppande för mig, för mina pengar är helt slut, men jag ska i alla fall köpa en freebra för det måste jag ha till min nyårsklänning. 
 
Nu ska jag gå och fixa i ordning mig, vi hörs senare!
puss
 

Gäster

Publicerad 2012-12-29 13:26:16 i Allmänt,

Vi ska ha lite goda vänner på besök nu idag, sedan ikväll ska vi hem till dem och äta kvällsmat, så förvänta er inte någon jättebra update idag. Me. Jag ska självklart försöka slänga in en mobilblogg!
Ha en bra dag!
Puss

Shopping

Publicerad 2012-12-28 22:30:28 i Allmänt,

Det förra inlägget blev helt konstigt, så testar nu att lägga in det från datorn istället!
 
Jag var ju på Nova Lund idag, och jag handlade lite smått och gott!
BIld 1: Linne, JC, 246 kr
Bild 2: Topp, JC, 149 kr rea
Bild 3: Lösnaglar, Puder, Solpuder
Bild 3-4: Skor, Skopunkten, 199 kr rea
Bild 5: Örhängen, Bik Bok, 149 kr
Inte så bra bilder, jag vet!
 
Ha det bra!
puss
 
 

Tjena

Publicerad 2012-12-28 11:31:08 i Allmänt,

Igår blev det inte Nova Lund, men ska dit idag istället. Ska nämligen försöka hitta ett par nyårsskor, som jag har letar efter hur länge som helst! Så jag hoppas att jag verkligen hittar ett par snyggingar!
Men vi hörs senare!
Puss

Godmorgon

Publicerad 2012-12-27 11:04:45 i Allmänt,

Idag har jag inte speciellt mycket planerat, tänkte dock åka in till Nova Lund med en vän, så fort hon svarat om hon kan. Måste köpa ett par skor till nyår nämligen, sen är det ju feterea också och den vill man inte missa! Hoppas att ni har haft ett bra lov än sålänge, så uppdaterar jag mer när jag har något mer intressant at skriva om!
puss

Förlåt, för världssämst uppdatering!

Publicerad 2012-12-26 18:29:14 i Allmänt,

Nej, nu är det dags att skärpa till mig med uppdateringen! Eftersom att jag inte har uppdaterat på typ två dagar, så tänkte jag gå igenom lite vad som har hänt.
 
Julafton: Startades med öppning av ett litet paket från julstrumpan, som vart en mascara från Elizabeth Arden. Sedan åt familjen en mysig frukost och sefter det stack jag ut och sprang. Sedan fixade jag mig iordning för lagom till Kalle Anka så kom gästerna, bestående av familj och släkt. Julbord vart inget vi missade i denna familjen, så på sill och ägg åt vi sedan oss mätta. När våra magar inte tålde mer kom ingen annan än självaste tomten på besök. Många av er undrar då säkert vad jag har fått i julklapp, så listan kommer här;
  • Keyboard med stativ och mikrofon.
  • Pyjamas, Gina Tricot
  • Parfym, väska och kläder, Hollister
  • "Just the beginning" av Justin Bieber (en bok, alltså)
  • Spotify premium
  • Vanessa, flickan i glaskupan. En bok av Carolina Gynning.
  • Hunter-stövlar och Hunter-strumpor.
Som ni då förstår var detta en väldigt lyckad kväll.
 
Juldagen: En lång sovmorgon stod på schemat och jag låg och drgo mig så länge jag bara orkade. Efter det åt familjen ännu en mysig frukost och sedan gjorde vi som förmodligen halva Sverige också gjorde; tittade på en väldans massa filmer. Jag gick runt i pyjamas hela dagen och såklart började jag spela på mitt fina piano också.
 
Idag: Idag är det annandagen och mamma och jag har varit på Emporia, till er som inte var där; bra val! Det var asmycket folk och för att komma in på Hollister stog vi i en 50 meters lång kö och sedan när vi skulle betala stod vi i kö i 45 minuter! Helt sjukt! Sedan var vi både trötta och hungriga så vi åkte hem och käkade mat från mc donalds. 
 
Detta var då en "liten" resumé av vad jag har gjord idag och de senaste dagarna, ha det bra!
puss

Gud jul fina läsare!

Publicerad 2012-12-24 18:18:19 i Allmänt,

Tänkte lägga upp outfiten nu, men den vart ju på pappas mobi, så den får ni vänta på. Hoppas att allt är bra med er och att ni har en fortsatt trevlig julafton, nu måste jag återgå till gästerna!
puss

Too close

Publicerad 2012-12-23 00:21:31 i Allmänt,

Det finns inga bra urstäker till varför jag inte har bloggat så effektivt de senaste dagarna, jag har bara inte haft tid helt enkelt. Men tänkte slänga in ett inlägg nu inann jag går och lägger mig. 
 
De senaste dagarna har bestått av trevliga människor, julhandling, träning och inte så mycket sömn, så nu tänkte jag tillåta migsjälv att sova hur länge jag vill i morgon. Dock måste jag in till stan för att handla den sista julklappen till pappa och sen ska jag städa hela huset inför julafton, eftersom att vi ska fira julafton hemma. Det ska bli så mysigt med julafton, tycker jag, det känns som om det var flera år sedan jag firade jul på ett ordentligt och traditionellt sätt. Jag har nämligen varit i Thailand många jular de senaste åren.
 
Nu är det faktiskt dags att sussa sött!
puss

time flies

Publicerad 2012-12-20 15:10:23 i Allmänt,

Idag har vi inte haft någon lång dag, och sista lektionen avslutades med julmys på hög nivå. Sedan hände det en väldigt ovanlig sak när jag skulle ta bussen hem. Busschaffören sitter med en julmössa på huvudet och sedan när jag kommer in i bussen så är det pyntat med massa julkulor och glitter överallt, det spelades även julmusik. När vi hade åkt en bit så hälsade han oss välkomna i mikrofonen och önskade oss en god jul och ett gott nytt år! Hur ofta händer något sådant liksom? 
Det gjorde min dag
puss

Julklappar och sådant!

Publicerad 2012-12-17 21:57:34 i Allmänt,

Jag vet inte om er, men jag har i alla fall haft ganska svårt med att hitta julklappar till farmor och farfar, och mormor och morfar. Jag har gått runt och tänkt på massa saker men inte kommit fram till något bra. Men nu när jag var inne på HM för ett tag sedan så såg jag att de hade, ändå ganska snygga halsdukar till män, för halva priset och då slog jag till! Jag köpte en grå halsduk till morfar och en vinröd till farfar. Till mormor köpte jag ett par jättesöta vinröda vantar och till farmor ett flätat och stickat pannband. Så enkelt kan det vara, bara något litet som man ändå behöver och kan använda. Till mina närmsta familjemedlemmar kan jag tyvär inte skriva vad jag har köpt, för man vet aldrig om de tar en titt in här någon gång. 
 
Jag kan också passa på att berätta att jag nog kommer att köpa en ny nyårsklänning, eftersom att den jg tänkte ha hade min kompis Bella också köpt, så det blev ju lite tokigt! Men sånt händer ju! Så jag tänkte nog på en klänning från Whoops, som finns i en jättefin färg!
Hittade ingen enskild bild på den, men det ä'r den blåa i mitten! Hoppas den inte sitter för tight bara..

Hallo, ich bin jetzt zuhause!

Publicerad 2012-12-16 21:34:18 i Allmänt,

Har nästan precis blivit klar med att packa upp alla min saker och har fotat de nya som jag självklart lägger ut här i detta inlägget. Vi har haft det väldigt trevligt och mysigt i Berlin, med massa god mat och shopping, men även en trevlig liten rundtur på en buss. 
 
Shoppingen var, som jag redan visste, fantastisk. Vi var inne på Ka De We, där det i princip endast finns märken, men där var också en väldigt mysig atmosfär, nu hade vi kanske lite otur att komma precis i slutspurten av julhandeln, men det var ändå väligt fint dekorerat med fint julpynt. På vägen tillbaka till hotellet fanns det hur mycket bra butiker som helst, till exempel som; Zara, Urban Outfiters och Berschka. Men även de vanliga butikerna vi har hemma, som; HM, Vero Moda och Mango, men i dessa affärer finns det de kläder som inte än har kommit till Sverige, så även fall man går in på HM känns det som om det är någon helt annan butik. 
Shopping;
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
1-2: Jacka/kappa, HM, 250 kr (rea)
3-4: Kavaj, Zara, 790 kr
5-6: Shorta, Zara, 290 kr
7-8: Parfym, Boss, 550 kr (köpt på båten) 
9-10: Puderborste & Nagellack, DM (kommer inte riktigt ihåg vad det kostade, men det var inget dyrt, DM är ett väldigt billigt märke inom hudvård och sådana småsaker som finns i Tyskland, tips!)
11: Blondshampoo/balsam, Balea (DM), 14 kr/st och Rengöringskräm. 
 
Som ni ser så lade vi ner ganska mycket tid på shopping! 
Nu ska jag nog dock gå och lägga mig, för jag är helt slut!
puss
 
 
 
 
 

Berlin

Publicerad 2012-12-14 07:41:09 i Allmänt,

Förlåt att jag har glömt att blogga, men nu är jag i alla fall påväg till Berlin med mamma och pappa. Ska snart ta båten över så tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg nu innan.
I Berlin hoppas jag på god shopping, god mat och lite att lära. Jag tänkte också passa på att handla lite julklappar faktiskt.
Nu ska vi köra på båten, vi hörs när jag får internet!

Lussevaka

Publicerad 2012-12-12 18:41:53 i Allmänt,

Idag har det varit en lång dag i skolan och slutade inte förrän 17.30, för att vi hade lucia-genomgång. Så nu är jag ganska trött och har lite huvudvärk efter allt sjungande. Men snart måste jag ta tummen ur och stryka mitt lucialinne eftersom att jag ska iväg ikväll/natt för lussevaka! Det är på sf bio där man ser tre filmer som börjar halv tolv och sedan slutar det runt 5-6 i morgonbitti. Det enda som oroar mig lite är väl att vi ska samlas sju i morgon och gå lucia, så jag hoppas att man är ganska pigg ändå. Annars får man väl gå och handla kaffe någonstans, haha!
 
Nä, nu ska jag börja stryka..åh det är det värsta som finns (en fet credd till min mamma som får stå ut med det dagligen!!) 
puss

Don´t you worry, heaven´s got a place for you

Publicerad 2012-12-11 22:03:24 i Allmänt,

Förlåt, för mitt raseriutbrott igårkväll, men jag var faktiskt väldigt lack. Det visade sig dock att det ändå gick bra att åka skridskor, man har ju kvar lite erfarenhet..haha! Idag har det inte hänt så mycket annars, så jag ska inte tråka ut er med "idag har jag gjort.."- inlägg. 
 
Jag har fortfarande inte visat er vad jag köpte i Göteborg, men jag tänkte visa det i samband med saker som jag kommer att ha köpt i Berlin. Så det visar jag er antingen på söndag eller någon annan dag näst vecka. Jag kommer även att ha med min systemkamera till Belrin och kommer förhoppningsvis ta många fina bilder!
Ha det bra sålänge, så hörs vi i morgon!
puss

Ibland saknar man ju det långa håret (bild 2)

jävla råtta

Publicerad 2012-12-10 19:44:30 i Allmänt,

Hejsan, kära vänner!
Idag har min dag varit jäkligt bra ändå tills jag kom hem och skulle prova mina skridskor, för vi ska åka i morgon med skolan. Då visar det sig att en jävla råtta har käkat på dem, fan vad irriterad jag är. Hejdå. 

9e December

Publicerad 2012-12-09 11:21:17 i Allmänt,

Blogg.se appen stänger ner så fort jag ska blogga så jag gick in via safari istället. Hoppas allt är bra med er, jag har haft en superbra helg i Göteborg och gjort en massa mysiga saker. Jag berättar mer när jag sitter vid en dator. 
Klockan 13.40 går mitt tåg hem till Malmö och då ska jag direkt till min kusin som fyller år. Dock känner jag inte mig helt ok och jag har supermycket plugg, så det blir endast plugg på tåget. 
Men vi hörs senare!
puss

Glaaaaader

Publicerad 2012-12-07 10:25:33 i Allmänt,

Idag är jag så sjukligt glad, dels för att blodprovet gick bra hos läkaren (brukar nästan alltid svimma, men det gjorde jag inte denna gången) och dels för att snart bär mitt tåg av till Göteborg!! Det ska bli så himla kul, förrutom att jag ser på vädret att det är nästan -17 ° där och min jacka är inte såå tjock, men det får väl gå! Tips: Om ni vill ha en tjock och varm vinterjacka, köp inte de som är från Hollister (inte den jag har i alla fall!). Den funkar till -5 ungefär, men inte kallare!

Nu ska jag gå och titta så att jag har fått med allt i min lilla resväska, jag uppdaterar antagligen mer på tåget eftersom att det ändå är tre timmars resa!
Ha det bra så länge! 
puss

Julmässa

Publicerad 2012-12-06 20:52:54 i Allmänt,

Det var ju riktigt mysigt! Många fina idéer, allt från tandborstar till kaksmetsberedare. Det verkade också gå bra för min bror och det år jag glad över, kul!
Tänkte bara snabbt lägga in en bild och visa dagens outfit!
Blus, Tessie /Cardigan, Vila /Jeans, Vero Moda

Nagelfix

Publicerad 2012-12-06 15:28:20 i Allmänt,

Har precis målat naglarna, med ett superfint nagellack från HM. Jag tycker det är riktigt svårt att måla naglarna sådär riktigt snyggt, inget utanför och inga små klumpar mitt i alltihopa. Men naglarna brukar ändå bli snyggare efter ett par dagar, med nagellack för då har det lilla som kommit utanför försvunnit. Nä, nu ska jag sluta skriva om mina naglar och fortsätta med vardagligheter.
 
Idag slutade vi tidigt pågrund av en massa håltimmar och åkte direkt hem. Jag har faktiskt inte gjort så mycket sedan jag kom hem, har börjat packa lite till i morgon, tittade på dagens avsnitt av julkalendern (riktigt bra är den ju!) och målat naglarna. Ikväll vid 18. ska mamma, pappa och jag åka in till ProCivitas julmässa och "heja" på min brors företag. Så det ska bli kul, jag kanske till och med träffar några Malta-girls där! 
Ha en fortsatt bra dag!
puss

Juletid

Publicerad 2012-12-06 13:39:20 i Allmänt,

Jag står just nu och väntar bussen, med vanilla latten i hand för att hålla värmen!

Minishopping

Publicerad 2012-12-05 21:09:38 i Allmänt,

Har minishoppat lite på HM idag!
En supersnygg glittrig bh, som kostade mig endast 79 kr.
Sedan en ögonskuggspallett, som bara kostade 10 kr!
*Förlåt för kassa iPhone-bilder!

Katedralskolan...

Publicerad 2012-12-05 11:41:04 i Allmänt,

HAHA, så sjukt alltså! Jag har endast en lektion idag och den börjar tre och är till tio över fyra. Rätt så skönt ändå, så det är bara att sticka in dit och ha en tyska-lektion, som brukar gå relativt fort och sedan sticka hem igen. Mysigt nu när snön faller som en riktig skur ute. 
 
Annars händer väl det inte så mycket idag, tänkte fixa lite med tyska-glosor eftersom att vi har prov i nästa vecka. I morgon är det en lite roligare dag, först går jag i skolan som vanligt, men slutar 12.20 och har en lång håla efter det. Sen vid två har vi någon filmfestival, för alla ettor som har gjort en minifilm på en minut. Sedan efter skolan ska jag på procivitas julmässa, för min bror har ett sånt företag med några andra, så ska stödja dem lite!
Sen måste jag nog packa också, för på fredag bär det av till Bella! Puss, på dig om du läser detta! hihi!
Nä, nu ska jag nog gå och ta tag i mig själv lite! 
Ha en bra dag!
puss
 

minne som en guldfisk..

Publicerad 2012-12-04 21:56:23 i Allmänt,

På något sätt fick jag för mig att jag hade bloggat idag, men tydligen inte. Idag har det varit en ganska tuff dag, i skolan framför allt. Vi hade psykologi-prov det första som hände på morgonen och direkt efter det hade vi simning, det är inte så att jag tycker simning är tråkigt, men det är så drygt när det är kallt och ruggigt när man ska byta om till bikini liksom(?). Sedan har det bara varit en allmänt trög dag, men tisdagar är bara något sådant som man måste ta sig igenom. I morgon har jag bara två lektioner, alltså börjar vi 14.00 och slutar 16.10, kan tänkas vara jobbigt att hålan kom på morgonen, man hade ju hellre slutat tidigt. Men jag tycker faktiskt att det var skönt, för ibland måste man få chansen att sova ut mitt i veckan. 
 
Ha det bra, så hörs vi i morgon!
puss

17.00

Publicerad 2012-12-03 16:59:02 i Allmänt,

Klockan är fem och jag är fortfarande på skolan, snacka om att denna dagen har varit krävande..!
Först svimmade jag nästan på bussen för att det var så mycket folk och inget syre, sen svimmade jag nästan på lucia-genomgången och plus detta måste jag råplugga psykologi när jag kommer hem. Jag vet inte varför jag blir så ibland att jag blir svimfärdig, så mamma och jag får ta ännu ett läkarbesök med mig. Jag tror att jag har varit hos läkaren fler gånger detta året än vad jag har varit i hela mitt liv.

Det är bara att skita i detta och kämpa på, det är snart jullov och på fredag åker jag till Göteborg till min älskade Bella!
Ha en bra dag!
Puss

-SNÖ-

Publicerad 2012-12-02 09:57:30 i Allmänt,

Hej, mitt vinterland, nu är jag här..
Det är fullt med snö ute och snart ska jag åka iväg till farmor och farfar och baka pepparkakor, så mysigt! Jag har egentligen ganska mycket plug, men det får blir en liten paus med det. Jag kan ju faktiskt ta med mig lite hem till farmor och farfar och göra lite där. Sedan kom jag också på att önskelistan jag publicerade igår inte innehöll allt jag önskar mig, för den listan är ganska lång jag jag be och få tala om. Sen självklart förväntar jag inte mig heller att jag ska få allt det som står där heller.
 
Ha en bra första advent!
puss
 

Tjenixen Trixen!

Publicerad 2012-12-01 17:18:14 i Allmänt,

Idag ahr det varit en sådan där mys-lördag. Jag har inte gjort speciellt mycket mer än att tittat på julkalendern, pluggat och bara tagit det allmänt lugnt. Sen kom jag på att min bloggning inte har varit på topp, de senaste dagarna, så jag tycker att det är dags att börja uppdatera som jag gjorde i början, jag ska försöka i alla fall. Men som ni kanske förstår kommer mitt skolarbete i förstahand. 
 
Sen kom jag på att jag har ju gjort min önskelista, som ni också ska få se eftersom att det är första december idag. 
* Hunter-stövlar, med tillhörande strumpor.
* Keyboard
* Primeboots
* Hollister parfym
* Mikrofon-set
* Odd-Molly lovely knitted
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela