fridajosefinenilsson.blogg.se

Strandmys, dagen lång

Publicerad 2013-06-20 19:48:43 i Allmänt,

Har varit på stranden hela dagen idag, det har varit så otroligt fint väder och varmt i havet har det också varit. Nu har familjen preis grillat och vi sitter och tittar på MFF-Syrianska. 
I morgon är det midsommar och jag vet inte riktigt helt klart vad jag ska göra, men det löser väl sig, under dagen ska jag i allafall käka lunch med en kompis och göra midsommarkransar. 
Ikväll ska jag inte göra så mycket, kanske ladda ner en film eller bara titta lite på gossip girl (som jag btw har börjat titta om från början). Jag funderar på att börja se om hela The OC och sen kanske One tree hill, sen måste jag också återuppta mitt vampire diaries-tittande.
Nu ska jag återgå till matchen!

Tagga malmömilen

Publicerad 2013-06-15 12:56:48 i Allmänt,

Ja, ni har läst helt rätt! Jag ska springa malmömilen nu idag, jag vet egentligen inte riktigt varför men jag gillar att utmana migsjälv. Jag har heller aldrig sprungit mer än typ 8 km, men det får gå ändå!
Egentligen tänkte jag faktiskt visa mitt nyaste inköp i detta inlägget, så här kommer det!

Student och allt

Publicerad 2013-06-08 22:32:29 i Allmänt,

Hej på er!
Som ni märkt så har jag inte uppdaterat på flera dagar och det beror på att vi har haft student här hemma så jag har helt enkelt inte hunnit. Jag har haft så otroligt mycket att göra, det är helt galet! Dagen igår var helt fantastisk, jag är så glad och stolt över min bror som tog studenten, det var så roligt med en massa folk som var här och massa dans, haha!
Annars har det väl inte hänt så mycket utöver allt med studenten, städning och ballonguppblåsning. Nu är det bara en vecka kvar av ettan och det har gått så himla fort, vi hoppas att tvåan också lika lika fort eftersom att alla säger att tvåan är jobbigast men vi får väl se. 
Ha det gött!

Lyckodag

Publicerad 2013-06-03 14:53:19 i Allmänt,

Hej på er!
Idag har det varit min turdag! Först i morse så fick jag reda på att jag fått D på matte nationella, vilket jag har varit sjukt orolig för och D är ju sjuukt bra enligt mig! Sedan fick jag även reda på att jag fick C på tyska nationella muntligt och jag trodde att jag skulle få E! Och nu på eftermiddagen sprang vi coopers test på idrotten och där sprang jag A, på tiden 9.05!
VILKEN DAG!
Och nu sitter jag i stan och väntar på mamma för vi ska fika och sen titta på min kära broders bal!
Ha en fantastisk dag, kära vänner!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela