fridajosefinenilsson.blogg.se

Gadmorgon

Publicerad 2013-04-28 11:00:58 i Allmänt,

Jag har nästan precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen och gosar lite. På helgen kan jag verkligen inte gå direkt upp ur sängen, jag måste ligga kvar minst en timme, haha! Snart kommer mamma och pappa hem med frallor och det ska bli gott, för jag är ashungrig och har typ varit det hela natten. Känner ni också så ibland? Om man typ vaknar mitt i natten och är helt hungrig, jättekonstig känsla.
I alla fall, i dag ska inte göra så mycket, jag ska försöka plugga lite matte men mestadels ska jag bara försöka ta det lugnt och bli helt frisk (Jag vart sjukt nästan hela förra veckan, om ni missat det.). 
 
Hörs senare, byyyyyeeee!
 
 

Kiosken

Publicerad 2013-04-27 17:24:24 i Allmänt,

Har stått i kiosken på Lomma ip från klockan tio i morse till ungefär nu, det är därför jag inte har uppdaterat er ännu. Det gick i alla fall jättebra och jag stod där med mina goda fotbollskamrater Linnéa och Moa, det var dock ganska mycket folk där nere eftersom att Herrarnas A-lag spelade, men det var ändå kul!
 
Nu måste jag verkligen gå och göra mig i ordning, därför att vi ska hem till mormor och morfar för att fira min mosters 50-års-dag!
Ha en fortsatt trevlig lördag!
Här bjuder jag på en oldie, där jag har vääldigt långt hår!

Det var ett litet tag sedan!

Publicerad 2013-04-26 12:49:54 i Allmänt,

Hej på er!
Som ni säkert har märkt, så har jag haft en liten bloggpaus, eller egentligen hade jag tänkt lägga ner bloggningen helt och hållet. MEN jag tycker ändå att det är kul att skriva lite varje dag eller ett par inlägg i veckan, så därför tänkte jag att jag skulle ge mig på det igen. 
SÅ, lite uppdatering sedan sist!
  • Jag kom hem från Turkiet, vilket var jättehemskt, vädret sög.
  • Nationella har kommit igång och jag fick A på mitt svenska-tal!
  • JAG HAR  VARIT OCH SETT JUSTIN BIEBER I DANMARK!!!!! (Vilket var heelt sjukt!!)
  • Jag har blivit sjuk igen och för första gången i mitt liv, så har jag missat ett nationellt prov...!
Inte så mycket har hänt, haha! MEN about Justin Biebers koncert, alltså den var heeelt fantastisk! Även fall jag och min kompis hade världens sämsta platser så hörde man sin största idol sjunga live + vara i samma byggnad/rum som honom. Många var dock besvikna över koncerten, jag förstår faktiskt inte varför! Jag tror först att det var många som var irriterade för att han hade playback på hans låtar, men så var det faktiskt inte alls, eller jo, till en viss del kanske. Han hade faktiskt playback på hans up-tempo låtar, MEN är inte det väääldigt vanligt när artister uppträder live, med dans? Är det inte bättre att ha lite bakgrund, men ändå höra hur han sjunger live, än att det bara kommer flås osv ut i högtalarna? Det var inte precis så att han INTE sjöng liksom, sen i alla hans lugna ballader sjöng han helt utan något i bakgrunden, det var bara Justin och hans gitarr. 
Sedan var han sen, typ en och en halv timme försenad, det var ganska drygt faktiskt. Men vad finns det att göra liksom, jag blev bara mer taggad när det väl körde igång!
 
Hörs senare!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela