fridajosefinenilsson.blogg.se

Fredag

Publicerad 2013-05-31 16:53:19 i Allmänt,

Halloj!
Idag är jag pigg och glad för det är fredag och det innebär HELG! Det är även riktigt fint väder vilket gör mig ännu mer glad!
Just nu sitter jag ute och njurar av de sista soltimmarna, men snart ska jag nog gå in och försöka plugga lite. Ikväll blir det käk hos mormor och morfar, och förhoppningsvis lets dance eftersom att det är final idag, jag hejar på Marko faktiskt, vem hejar ni på? Marko eller Oscar?
Fina sommarhälsningar

Förlåt

Publicerad 2013-05-27 07:59:48 i Allmänt,

Jag måste bara be om ursäkt för kass bloggning på senaste tiden, jag har bara så mycket just nu med skolan. Men jag tänkte göra en snabb liten uppdatering nu eftersom att jag är typ en halvtimme för tidig till skolan.
Helgen har varit supermysig, i fredags var jag hemma med mamma och min bror, vi såg på lets dance och hade en fin myskväll. I lördags vart jag på emporia med Hanna, jag handlade ett par shorts och en klänning. ( det kommer ett inlägg med det jag har shoppat på senaste tiden) och i lördagskväll var jag på middag hos en annan Hanna! Igår tog jag det bara lugnt med plugg och Gossip girl!
Vi hörs senare!

Dear Maths, i hate you

Publicerad 2013-05-19 17:15:21 i Allmänt,

Sitter just nu och försöker att plugga lite Matte, vilket inte går så bra, jag hatar matte och inte bara det, jag är så otroligt dålig på det också. Men jag har faktiskt gjort en diagnos på ett kapitel + att jag har gjort två till i skolan och på min extramatte. Vi har ju Nationella i Matte på tisdag, så jag måste verkligen kämpa nu sista. 
 
Igårkväll var den mysigaste dagen jag haft på väldigt länge, dagen började med att jag stack ut och sprang, sedan fick jag reda på att min kära Ella och en annan tjej som heter Ellen (som jag träffade på Malta) var i Malmö, så jag och min vän Isabelle (som jag åkte till Malta med) åkte in till Malmö och det var ju värsta festen där, haha! Nej, men vi gick runt i stan och mös, tills jag kom på att jag inte hade ätit någonting på hela dagen så då gick vi in och tog en sallad. Sedan åkte jag och Isabelle hem och vi bestämde oss för att ha en liten Mello-mys kväll, men sedan kom vi på att det skulle vara en strandfest nere i Lomma så efter Robin hade sjungit (#proudofrobin) så cyklade vi ner till stranden och där träffade vi på en massa folk, och kvällen/natten avslutades med att jag inte vart hemma förrän vid halv fyra! Vilket inte var lika trevligt när jag skulle gå upp klockan nio för att stå i kiosken på idrottsplatsen, men det gick bra ändå, haha!
 
Nej, nu måste jag återgå till mitt matematik-pluggande!
puss och hej
En bild sedan i onsdags, då jag, min familj och en kompis som heter Hanna vart på Eurovision genrep!

Sommarlov!!

Publicerad 2013-05-17 11:53:06 i Allmänt,

Ja, snart är det sommarlov igen, det ska bli så himla skönt! Och eftersom att min sommar förra året, nog var en av de bästa i mitt liv, så tänkte jag summera den lite för er med bilder. I ett annat inlägg, kommer en såkallad "bucketlist".
MALTA, 20 JUNI-10 JULI

 
 
 
 
 
Detta måste vara en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv, jag fick uppleva så många saker och träffa så många underbara och trevliga människor. Om du någongång skulle fundera på att åka på språkresa, så rekommenderar jag verkligen att göra det, det blir säkerligen ett minne för livet!
 
Jag gjorde väldigt mycket mer roliga saker den sommaren, min familj var i Göteborg hos familjen Holmberg och jag och Bella gick på Gothia-disco (no judge), haha! Det var väl kul, fast det var väldigt mycket fjortisar där som nästan stod och "gav" sig själva till olika killar. Men det tjejgänget jag var där med, hade ju skoj tillsammans, det är det som är det viktigaste tycker jag! Efter Göteborgsvistelsen, eller under den sista dagen vi var där så blev jag jättesjuk och fick superont i halsen och otroligt hög feber. Det betydde att veckan efter det bestod av ett flertal läkarbesök och sängliggande i en hel vecka. Notera att detta var under den veckan som det var som finast väder under hela sommaren, vilket innebar att jag inte fick ut så mycket av den "svenska fina sommaren" förra året, men den svenska sommaren består ändå mest bara av regn och molnighet, haha!
 
När jag blivit frisk igen, så blev det till att packa väskorna igen för då åkte jag, mamma och pappa ner till Ystad för andra gången (jag hade varit där veckan innan med Kristina och Maja, för lite shopping och mys) och bodde på ett fint litet hotell där. Men innan dess var jag i Helsingborg och hälsade på fina Ella som jag träffade under språkresan, då var även en kille som heter Arvid där som också var med på språkresan, vi åkte över till Helsningör och hade det mysigt där. Sedan tog jag tåget direkt ner till Ystad och där stannade vi ett par dagar. Där låg vi på stranden, våldgästade Ystad satsjöbads pool och var ute och åt på mysiga resturanger. 
 
DET mina kära vänner var min sommar, jag har säkert glömt någonting, men jag tänkte inte gå in i minsta detalj eftersom att det kanske skulle bli lite långtråkigt i slutändan, haha! 
HA EN BRA FREDAG KÄRA LÄSARE, SÅ HÖRS VI SENARE!
PUSS
 
 

Tisdag

Publicerad 2013-05-14 15:49:10 i Allmänt,

Hej på er!
Idag hade jag en kort dag i skolan vilket innebar att börja 11.25 och sluta 12.40, sådana dagar är bara helt underbara. Efter jag slutat gick jag och pratade med en stödpedagog, vilket jag inte kommer att skriva mer om här. Sedan åkte jag hem och fick en liten adrenalinkick och stack ut och sprang, men jag tog det lugnt eftersom att min hals inte är helt bra än. 
I helgen har jag ju inte uppdaterat och det är för att jag har gjort en massa saker; i lördags gick jag upp klockan 04.45 (frivilligt) för att stå på loppis med mamma och det var faktiskt jättemysigt, sedan tjänade jag ganska mycket pengar på det faktiskt och det är ju alltid kul! På kvällen så träffade jag några tjejkompisar, vi lagade god mat och eftrrät och det blev en hel del prat. I söndags åkte jag och mamma till Emporia och shoppade lite (jag kan kan lägga in bilder från mobilen om en stund, är på datorn nu nämligen) och när vi kom hem fick vi reda på att vi ska åka och se delfinal 2 på Eurovision song contest, ascoolt ju! I söndagskväll gjorde jag inte så mycket, jag såg faktiskt på en riktigt bra film som jag rekommenderar alla er som ÄLSKAR Ed Westwick och som tycker om de typiska -pojke möter flicka-filmerna. Jag måste bara varna er för att bli olyckligt förälskade i Ed, jag kan ju säga att sedan i söndags har jag haft ont i hjärtat, haha! Men han är ju bara DÖSNYGG, åh!!! 
 
Vi hörs senare! 


-PURE PERFECTION-

Kristihimmelfärds

Publicerad 2013-05-09 12:14:29 i Allmänt,

Inte för att jag vet vad man firar, men jag är ledig och det är huvudsaken, haha!
Är det bra med er i dag? Med mig går det ändå på bättringsvägen och om jag fortsätter med pencilinen som jag ska så är jag nog frisk om ett par dagar. Idag händer faktiskt inte så mycket, det är ju röd dag och så, men kanske går ut och går en sväng. Dock vill jag helst bli klar med ett arbete som vi ska göra på samhällen idag, så slipper jag ha det över mig sedan hela helgen, vilket jag är väldigt bra på annars!
Just nu sitter jag och ska precis avsluta min frukost och sedan ska jag fortsätta titta på ett påbörjat avsnitt av uppdrag granskning där de har ett avsnitt som handlar om barnfattigdom i Sverige, som då mitt arbete ska handla om. Det är faktiskt ganska så intressant, de kritiserar tex rädda barnen och majblomman för att de möjligtvis överdrivit siffran om hur många barn som idag lever i barnfattigdom!
Ha en trevlig kristihimmelsfärds-dag (?)!

God morgon!

Publicerad 2013-05-06 07:51:49 i Allmänt,

God morgon på er!
Just nu sitter jag bara och väntar på pappa medan han gör sig i ordning inna han kör mig till skolan, jag tar inte bussen för jag inte orkar sedan är jag inte heller helt frisk än. Vilket är otroligt störande därför att vi har en "redovisning" på min kör idag, där alla i min grupp har ett litet solo var och då kan jag inte göra mitt solo för jag kan verkligen inte sjunga idag.
Annars bli rdet en ganska kort dag idag, bara kör, matte, språk och idrott, och på idrotten får jag inte vara med på därför att det kan vara körtelfeber jag har (dock vet vi inte det än, men vi vill inte chansa) och sen har jag ju fortfarande ont ihalsen och jag vill absolut inte bli sämre. 
Ikväll eller i eftermiddag har jag ju dock min extra-matte vilket är ganska drygt om jag ska va helt ärlig, men två timmar går ändå ganska fort faktiskt. 
NU ska vi stikca, ha en bra måndag!

Lördag

Publicerad 2013-05-04 13:08:30 i Allmänt,

Hej på er!
Hoppas att ni har en bra lördag än sålänge, det är ju sådant underbart väder ute just nu. Jag börjar och må lite bättre nu för varje dag som går och det är ett stort framsteg, jag var ju hos läkaren i torsdags och fick antibiotika och jag märkte faktiskt redan igår att jag började bli piggare. Jag var uppe på benen i allafall och började faktiskt äta också, vilket är ett ännu ett stort framsteg! Men sen samtidigt har jag fortfarande väldigt ont i halsen och i huvudet och jag låter som en strypt gås när jag pratar, haha. Så det blir ändå att ligga hemma i dag, kanske ska gå ut lite i solen också, och bli frisk. 
 
Och under tiden som jag har varit sjuk, eller i alla fall nu efter, har jag fått ett sådant carving på att ut och shoppa. Alltså det känns som om jag inte har varit och shoppat på EVIGHETER verkligen, men och andra sidan måste jag spara pengar. Om jag inte får det sommarjobbet som jag har sökt, så kommer jag att få leva på de pengar jag har nu och det är ju faktiskt bara ett studiebidrag kvar innan sommarlovet. Men jag har faktiskt planerat att följa med mamma på loppis nästa lördag, då kan jag ju tjäna lite extrapengar på det. Så jag får rensa ur min garderob riktigt ordentligt nu!
Ha en fortsatt bra dag!

Anledning till seg bloggning

Publicerad 2013-05-02 16:14:15 i Allmänt,

Hejsan, nu kommer jag med en liten ursäkt här igen för att jag inte har bloggat de två/tre senaste dagarna! Det är nämligen så att jag är väldigt mycket sjuk, alltså VÄLDIGT mycket. Jag hinner vara frisk i MAX en vecka sedan åker jag på det igen. Det är inte heller någon liten förkylning eller bara lite huvudvärk, nej, här ligger jag och spyr och har en DUNKANDE huvudvärk som gör så att jag får ont i hela kroppen. Så, idag var jag och mamma hos läkaren och jag har nu äntligen fått antibiotika som då vi håller alla tummar och tår för att jag verkligen ska bli helt återställd. 
Alltså, anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag inte vill tråka ut er med att väldigt ofta skriva "Idag har jag varit sjuk" hela tiden, dessutom har jag för lite fantasi för att skriva om något annat än som hänt under min vardag. i know i´m lazy
 
Såå, nu vet ni det!
puuh...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela