fridajosefinenilsson.blogg.se

söndagsångest

Publicerad 2013-01-27 18:03:36 i Allmänt,

As usual! Fast det känns faktiskt inte så hemskt eftersom att jag var hemma från skolan i både torsdags och fredags och denna veckan har vi D-dag på fredag så det blir långhelg, skönt! 
Idag har jag gjort klart ett religionsarbete om Jehovas vittnen, det var faktiskt ganska intressant om jag ska vara ärlig. Annars har jag inte gjort någonting idag, bara gått runt i mjukiskläder och myst hela dagen lång. Jag har faktiskt inte mycket mer att berätta om, så jag sätter punkt här så att jag inte börjar drygskriva. 
Ha en bra söndag!
puss
Tänkte börja ha denna bilden med i varje söndagsinlägg, bara för att..haha

Lördag

Publicerad 2013-01-26 14:36:15 i Allmänt,

Idag är det lördag och jag känner mig nästan helt frisk, det är bara lite förkylning kvar, så det är skönt! Mamma och jag har precis kommit hem från Nova, vi var och gjorde lite ärenden. Vi skulle bara köpa en duk, men de som känner mig och min mamma så blir det inte riktigt så. Vi, eller jag, kom hem med ett par svarta byxor från Dr.denim och en tröja från Femme. 
//Dr.denimbyxor, 399 kr, Carlings//Femmetröja, 500 250 kr, Spiritestores//Voluspaljus, 100 kr/st (tror jag), Spiritstores//
Sedan bestämde jag mig för att ljusa upp mitt rum lite, så genom att byta ut alla mörkare kläder från min klädhängare mot alla min ljusa, så fick mitt rum sig lite fix!
 
 
 

sjuklingen

Publicerad 2013-01-25 17:27:20 i Allmänt,

Hejsan!
Varför jag inte har uppdaterat på ett par dagar är förr att jag har varit sjuk och helt enkelt inte orkat. Därför har jag inte heller haft något intressant att uppdatera om, men idag när mina bästa friendos slutat skolan så orkade jag faktiskt pallra mig upp ur sängen och ta en fika med dem här i Lomma, så det vart mysigt!
 
I morgon ska min bror ha "vuxenkalas" och lite släkt och så ska komma hit, men jag kanske ska iväg med några vänner, men kommer ju vara med ett tag i vilket fall! Annars har jag inte bestämt något speciellt för helgen, ändå mysigt att vara hemma på helgen!
Ha det bra!
puss
 

Tja Ba' Tja

Publicerad 2013-01-22 18:10:08 i Allmänt,

Hej på er!
Hoppas ni har en bra dag, bättre än min. Det känns som om jag håller på att åka på en influensa eller något, jag känner mig helt nere. Aja, det har ändå varit en hyffsad dag i skolan, första gången på många år slutar jag tidigt på tisdagar, vilket är superskönt! Dock har vi fett mycket läxor, inlämningar osv som ska vara klart de närmaste veckorna. Sedan jag kom hem har jag läst i min tyska-bok som vi har till i morgon och bara chillat. 
 
Ikväll är det träning, men jag tror att jag stannar hemma idag, det är ändå inte kul att träna när man inte mår bra..!
Men ni får ha en bra kväll iallafall!
puss

Godmorgon!

Publicerad 2013-01-21 07:58:31 i Allmänt,

Ska sticka iväg till skolan snart, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg först. Igår glömde jag ju bort att blogga helt, så jag tänkte bara sammanfatta gårdagen lite. För det första sov jag kanske till elva, sedan åt familjen en lång och mysig frukost. Efter det pluggade jag lite grann och sedan vid halv fem stack jag iväg och tränade. Det blev sådan här fuego-dans, det var väl kul att ha testat på, men jag kände inte att det gav någonting eftersom att jag är ganska dålig på allt vad dans heter! Så jag och Ellinor, vi gick in på gymmet efter dansen och körde lite styrka där i ungefär 40 min, sedan duschade och bastade vi och sen stack vi hem!
 
Idag händer inte så mycket, dock har jag sovit sjukt dåligt inatt och kommer därför inte orka göra så mycket. Jag har ju egentligen träning, men jag har ett matte-prov som jag måste plugga till, sen är det även svinkallt ute, brr!
Nä, nu ska jag gå och göra mig i ordning!
Ha en bra måndag!
puss

Minne som en guldfisk

Publicerad 2013-01-19 16:58:49 i Allmänt,

Åh, glömde publicera inlägget som jag skrev i morse. Men strunt i det, mamma och jag har i alla fall varit på Burlöv center och handlat lite mat inför ikväll för då står vi för middagen. Vi ska laga en skaldjurspasta, som är riktigt god! Men jag handlade även lite välbehövliga småsaker; en cremefärgad stickad Cardigan, en ansiktskräm från Neutrogena (som jag skrev om i inlägget om mina hudvårdsprodukter) och Claudias trippelögonskuggspallet som heter "chocolate fudge".

Heelt slut i rutan!

Publicerad 2013-01-18 22:22:46 i Allmänt,

Jag är så extremt trött efter boxpasset, det var så jobbigt! Nej,jag tror faktiskt att jag går och lägger mig, det är ändå rätt skönt att vakna i hyffsad tid på lördagar så att man hinner njuta lite av helgen! Dock har jag inga som helst planer i morgon, kanske blir lite plugg eller så blir det bara mys i pyjamas och film hela dagen. Det andra alternativet känns ju mest lockande!
Nu ska jag släcka ner på mitt rum och sova, usch det känns som att jag börjar bli sjuk, hoppas INTE!
Godnatt!

Today it´s my day, FRIDAY!

Publicerad 2013-01-18 13:28:38 i Allmänt,

God eftermiddag på er!
Jag har precis kommit hem från skolan, vi slutade egentligen tjugo över elva så jag och några klasskompisar stack iväg till Subway och tog en lunch där. Vi hade även en Svenska np "look a like" idag, där vi skrev en fet uppsats, det var inte så svårt men jag ska inte säga för mycket, för när det brukar kännas bra så går det bara åt skogen. 
 
Idag vid fyra ska jag sticka även och boxas med laget, det ska faktiskt bli jättekul! Bara jag överlever, haha! Sen blir det fredagsmys med mamma och pappa, med god mat och bara mys framför tv:n. 
Ha en bra fredag, kära vänner!
puss

Tjoooohoooooo

Publicerad 2013-01-17 20:28:46 i Allmänt,

Har precis varit och tränat med en god vän, för man kan ju inte bli annat än TAGGAD när man får veta det första av allt på morgonen att vi ska åka till TURKIET PÅ PÅSKLOVEEEET!!!! Tjooohoo!! Det ska bli så övernajs att komma iväg (även fall det är ganska långt kvar) pch vi ska då bo hos våra vänner som har en lägenhet i Alanya! Wiiiiiihh!'

Godnatt

Publicerad 2013-01-14 21:49:36 i Allmänt,

Herregud, vad trött jag är! Jag ska nog krypa ner i min mysiga säng och sova strax. Hoppas allt är bra med er, för med mig är det bra! Börjar dock bli ganska stressad över alla inlämningar och prov som ska vara inne om två-tre veckor, det kanske är väldigt lång tid för vissa människor, men jag är en person som skjuter fram verkligen allt till sista minuten då jag sitter och jobbar ihjäl mig. Men idag har jag i alla fall börjat på matten, eftersom vi har ett stort prov om tre veckor, ja, jag har väldigt svårt för matte och behöver tre veckor på mig för att få in allt i huvudet. Haha, så deppigt detta inlägget blev helt plötsligt. 
Nu är jag verkligen astrött och ska nog gå och sova, ha en bra tisdag i morgon! För min lär inte bli så bra.
puss

Dregg-dag

Publicerad 2013-01-13 18:19:44 i Allmänt,

Idag har jag varit på dregg-humör och för er som inte vet vad det är så är det en så kallad "slappe-dag". Man går runt i pyjamas och ser på film hela dagen, typ och känner sig allmänt dreggig. Därför har jag ingenting att skriva om och därför tänkte jag sluta skriva nu. 
keep on dregging, everybody!

Never say never

Publicerad 2013-01-12 20:49:12 i Allmänt,

Har precis käkat färdigt nu, fick bli donken påvägen hem eftersom vi inte har något hemma. Som ni då förstår så åkte vi tyvärr ut i kvartsfinalen (igen), dock spelade vi otroligt bra i sista matchen. Aja, nu ska jag inte skriva någon roman om hur nära vi var att gå vidare, för det andra laget var faktiskt bättre än oss. 
 
Eftersom att jag har varit i Harlösa hela dagen så har jag inte hunit göra ngåot speciellt, så därför tänkte jag avsluta här, istället för att tråka ut er med något som inte alls är intressant. Men ni får ha en bra kväll, så hörs vi i morgon!
puss
En ny liten egopixel..

Laddar

Publicerad 2013-01-12 12:48:33 i Allmänt,

Just nu laddar jag inför cupen, packar det sista i väskan och har precis gjort lite fika som jag ska ha med mig. Som vanligt laddar jag upp med en bra frukost och ett STORT glas med Oboy!

Variation

Publicerad 2013-01-11 21:29:02 i Allmänt,

För lite variation är på bloggen så tänkte jag skriva lite om något som jag själv tycker är väldigt intressant. Jag tänkte skriva om vad jag har för skönhetsrutiner. Alla har sina egna olika rutiner, men man kan få väldigt fin inspiration av sådana här inlägg, det har jag fått av andra i alla fall! Eftersom att jag inte är så van vid att skriva om skönhet, så sätter jag bara igång. 
 
Vardagliga rutiner
Detta är det shampoo och balsam som jag använder (för tillfället). Det är blondt pigment i, så det ska ge hårets egna färg lyster och glans så att färgen på håret stärkas lite och kanske till och med blir ännu ljusare. Jag använder det både på vinter och sommar (när jag har det hemma, för det är ett tyskt märke) för på vintern så blir håret mörkare och det gillar inte jag riktigt, så jag försöker hålla mitt hårs naturliga färg även på vintern. På sommaren gör det större skillnad när man använder dessa för då får det solens hjälp också. Det är så fint med ljust och solblekt hår!
Det är väldigt viktigt att tvätta bort sminket noga innan man går och lägger sig eller innan man ska träna. Därför använder jag Neutrogenas visibly clear. Det är både rengöring och en ansiktsmask, som jag är supernöjd med. Den tvättar bort sminket väldigt smidigt och varsamt, och man känner sig sedan väldigt fräsch och ren efteråt. Masken är också väldigt bra för den kyler ner ansiktet och på så sätt känner man sig väldigt ren efter. Den använder jag dagligen och masken använder så fort jag känner mig fettig i ansiktet eller bara om jag har tid över och vill njuta lite. Jag tänkte också införskaffa de andra produkterna i samma serie av Neutrogena, för jag är väldigt nöjd med den som jag har nu. (Den lilla gröna tuben hör egentligen inte till de vardagliga rutinerna, jag tog dem bara i samma bild)
När man noga tvättat bort sminket och onatruliga fetter från ansiktet, så är det viktigt att återfukta huden så att den inte torkar ut. Då använder jag mig antingen av ACOs hudlotion (som man både kan använda till kroppen och ansitket, den är väldigt naturlig) eller så använder jag mig av CLARINS Daily Energizer Cream. CLARINSkrämen är tillängnad lite åt ungdomar, den är dels mycket billigare än vad CLARINS produkter vanligvis är och den är inte till natt eller dag utan den är väldigt neutral och man kan använda den lite när man vill. Jag ska dock införskaffa den ACOkrämen som är till för endast ansiktet, den är liksom hundra procent för ansiktet. 
 
Övriga rutiner
Det är även viktigt att ge sitt hår lite lyx ibland. Dessa hårinpackningar brukar jag använda mig av så ofta jag kan.   Den som jag först började använda var L´OREAL Paris Elvital hårinpackning. Den ger håret ett naturligt lyster och glans, den luktar väldigt gott också! Sedan fick jag en GARNIER respons, som är till för torrt hår. Jag har inte speciellt mycket problem med torrt hår egentligen utan det är för att jag duschar håret väldigt många gånger i veckan, eftersom att jag tränar ganska mycket. När man duschar håret för mycket så torkas det ut och därför använder jag den hårinpackning för att motverka torrhet i håret, även friss och likande. Den gröna är ny och den har jag bara användt en gång, men det känns väldigt bra faktiskt! Och vet ni vad?! Den köpte jag på Överskottsbolaget, för ungefär 15 kronor, de andra två kostar ungefär 50 kronor styck. Dock har jag inte speciellt ofta tid för hårinpackning, men jag försöker göra det så ofta jag kan.
Denna bilden har ni redan sett en gång, men nu tänkte jag berätta om den lilla gröna tuben. Det är en ansitksskrubb från CLINIQUE. Den använder jag inte varje dag, för jag tror inte det är speciellt bra för huden, men jag vet inte säkert. Jag försöker använda en ansiktsskrubb (tar vad jag har hemma, detta vart bara en liten test, men den vart jättebra) ungefär någon gång i månaden, inte för ofta som sagt. Samma med en bodyscrub (tar också vad jag har hemma) försöker använda den när jag rakar benen, vilket inte är så jätteofta nu på vintern. 
 
Detta vart ett väldigt lång och förhoppningsvis ett givande inlägg för er som kanske inte riktigt vet vad som passar er hud bäst. Det vet inte jag i heller, men det är viktigt att prova sig fram. Nu ska jag sluta skriva så att detta inte tar alltför länge att ladda upp. 
Ha det bra! 
puss
P.S i morgoneftermiddag ska jag spela cup, så jag får se hur det blir med uppdateringen, men jag ska försöka slänga in lite mobilblogg.
 

That´s when we uncover

Publicerad 2013-01-09 18:57:44 i Allmänt,

Tjena, bloggen! Ledsen, att jag inte varit speciellt närvarande på bloggen de senaste dagarna, men skolan och rutinerna har satt igång nu, så jag får väl skylla på det.
 
Idag direkt efter skolan stack jag och mamma iväg till friskis och körde ett spinning-pass, riktigt hurtigt! Sedan dess har jag inte gjort så mycket. Alltså, saken är den, att jag går i skolan väldigt länge oftast till runt fyra och sen tränar jag. Det är därför svårt att hitta ämnen till bloggen, som är intressanta för er, det är ju inte så roligt om varje inlägg ser likadant ut. Därför tycker jag att ni kan kommentera lite vad ni tycker om att läsa. Träning? Kläder? Skönhet? Mode? YOU NAME IT! 
Ha det bra!
puss

Inför träningssäsongen

Publicerad 2013-01-06 21:02:00 i Allmänt,

Idag åkte den största delen av familjen iväg till Nova i sista minuten innan de stängde. De skulle nämligen köpa träningsskor och jag skulle köpa nya benskydd. Som vanligt så blev det lite mer än beräknat, haha! Jag kom även hem med ett par band runt benskydden som man använder istället för tejp (dock väldigt välbehövligt), en ny sport-bh och ett par träningsshorts. Dock vart sport-bh:n och shortsen på rea (plus, har jag tittat på båda plaggen ett bra tag, jag har också det matchande linnet till sport-bh:n) så jag tyckte att det ändå vart bra köp! Shortsen är lite kortare än vad vanliga också, jag tror de är till för sommaren och inomhus nämligen!

Såå nära!

Publicerad 2013-01-05 21:45:34 i Allmänt,

Detta har nog varit den roligaste cupen jag någonsin varit med i, dels för att vi spelade grymt bra och dels för att det bara var helt otroligt kul att vara på planen. Dock hade vi ett mycket tufft motstånd i alla matcher, men vi stod på oss och spelade så bra som vi verkligen kan. Men tyvärr räckte det inte hela vägen fram, vi tog oss till kvartsfinal och förlorade med 1-2 med superliten marginal. Dock vart Södra Sandby Vit ett väldigt duktigt lag och tyvärr hade vi nog inte riktigt orken att häng med fullt ut i deras kvicka spel. Men som sagt var det bara en superliten marginal som skillde oss åt och vi hade egentligen många fina chanser som vi skulle tagit. 
Första matchen vann vi med 0-1 och vi gjorde det enda målet i sista minuten, bokstavligt talat!
Andra matchen forlorade tyvärr med 3-0, motsåndarna var väldigt duktiga!
Tredje matchen vann vi mot Torns IF med 5-1, riktigt härligt spel hade vi i slutet!
Fjärde matchen som då var kvartsfinalen förlorade vi då tyvärr med 1-2!
 
För att bara snabbt sammanfatta vår insatts i Sandbycupen, hade vi ett riktigt bra spel och väldigt fin sammanhållning i Gif Nike Blå (De olika färgerna står för att vissa lag hade anmält två olika lag till samma cup). Tyvärr gick det inte lika bra för Gif Nike Röd, men hur det går beror ju såklart väldigt mycket på vad för motstånd man möter osv. Men jag själv är väldigt nöjd med min egen insats i allafall!
 
Ha det gött!
puss
<3

5e december

Publicerad 2013-01-04 16:45:17 i Allmänt,

Åh, vad jag är sugen på att åka till Thailand! Jag vill bara hoppa på ett flyg och åka iväg, det känns konstigt på något sätt att ha vairt hemma över jul och nyår i år eftersom att vi vanligtvis brukar fira i Thailand. Jg behöver värme och sol för att må bra, annars känns allting så trist och grått, någon som håller med mig? Det hade varit så härligt att kunna å runt i bikini, ta en god lunch på stranden med utsikt mot havet och vakna upp med solstrålarna i sitt ansikte. 
 
I alla fall, så vart jag och mamma på bio igår, filmen var väl ganska bra. Den var rolig och sådär lagom mysig, kanske ingen film som jag skulle titta på flera gånger, men det är film som man ändå bör ha sett. När jag kom hem var det bara att byta om och pallara mig iväg till träningen, jag har ändå varit ganska flitig under lovet tycker jag. Jag har väl inte tränat ihjäl mig, men ändå ett par gånger i veckan. Fotbollen har ju dock haft uppehåll, men jag har varit ute och sprungit och gått på friskis-pass.
 
Idag har jag inte gjort någonting, utan sovit länge och tittat på film, har bara vilat upp mig inför i morgon eftersom det är cup. Förvänta er därför ingen super-uppdatering, men jag ska ändå försöka mobilblogga lite om hur det går. 
Ha en bra fredag!
puss
Thailand, förra året!

Träning

Publicerad 2013-01-02 22:42:47 i Allmänt,

Det är något jag verkligen känner för att komma igång med detta året. Jag vill vara flitig och träna alla tre dagar i veckan, kanske något friskispass då och då, och sedan även när serien drar igång så spela matcher. Men det är ju lättare sagt än gjort. Jag är en sådan människa som måste ha motivation till allt jag gör och om jag inte har det så bara struntar jag i det. Det är dock väldigt negativt eftersom att jag ganska sällan hittar motivation till träning, skolarbete etc. Men det gäller bara att ta tummen ur och göra det, till sådant här finns det inga ursäkter. Nu ska jag inte sitta och lova en massa och sedan bara skita i det, så jag sätter nog punkt för det nu.
 
Annars har jag precis kommit hem från träning, det blev lite spontant, men kul att så många ville vara med ändå! Vi tränade inomhus ikväll för att vi ska spela cup på lördag, det ska bli riktigt kul! I morgon har jag inga större planer, eller jo, jag ska på bio med mamma, vi tänkte se den där "Sune i Grekland, all inclusive". Hihi, så det ska bli skojj!
 
Vi hörs i morgon!
puss

Gott nytt år!

Publicerad 2013-01-01 22:45:59 i Allmänt,

Tänkte titta in och hälsa ett got nytt år till er läsare. Idag är jag däremot väldigt sliten efter gårdagens partaj, kvällen började hos Isabelle med en fin middag med fina människor. Efter det drog jag och Bella in oss till LUnd för fortsättning av nyårsfirandet. När klockan sedan närmade sig tolv, så pallrade vi alla oss ner tillLundagård, där fyrverkerier sprödlade från höger till vänster.  Det var en väldigt fin dag i alla fall, dock hoppas jag på att fira mitt nästa nyår i Thailand, när man är där känns allt mycket enklare, inget strees med klänningar och skor, och hitta fester hit och dit. 
 
Hoppas du oh har haft en rikigt fin nyårsafton, och jag önskar dig ett härligt nytt år!
puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela