fridajosefinenilsson.blogg.se

Klippa kort..CHECK!

Publicerad 2012-11-30 10:09:12 i Allmänt,

Det blev ju hur bra som helst. Skitsnyggt, om jag får säga det själv!
 
Jag börjar egentligen inte förrän halv tolv så just nu sitter jag bara och myser lite framför datorn. Efter den enda lektionen som jag har idag, så ska jag och en kompis åka in till emporia coh shoppa lite. Jag måste börja handla lite julklappar och en present till min kompis Bella som bor i Göteborg, jag ska nämligen åka upp till henne nästa helg. 
 
Ni som följer mig på instagram vet att jag tar väldigt mycket bilder därifrån, men jag tycker att det blir enklast så helt enkelt. Jag heter " fridaaan " på insta!
puss

Klippa kort..?

Publicerad 2012-11-29 21:53:39 i Allmänt,

I morgon är det så att jag ska klippa mig och jag har funderat på att klippa kort. Alltså, inte kortkort men kanske lite längre än axlarna. Jag hoppas verkligen att det blir bra och att det blir så pass långt ändå så att jag kan sätta upp det i någon snygg frisyr utan att allt bara havererar. Men chanser måste man våga ta i livet, och det är i alla fall inte jag speciellt bra på. Så därför tänkte jag bara; Amen, skit samma, det blir som det blir och det blir säkert snyggt. Så det får man ju hoppas på också..!
 
Idag har jag haft en jättemysig dag. Morgonen började med en superhärlig frulle med bästis, sen åkte jag och mamma in till skolan och hade utvecklingssamtal och sedan åkte vi vidare till Velingeblomman. Det var supermysigt. Jag fick med mig lite ljus och lite jul-saker hem och har precis julpyntat hela mitt rum. Det är så fint, jag har tänt en massa ljus också. Längtar otroligt mycket till julen och härliga december. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
puss

Hola!

Publicerad 2012-11-28 22:15:22 i Allmänt,

Idag ahr det vari en bra dag, riktigt härligt. Den började med en långdag i skolan, som ändå gick relativt fort. Sedan åkte jag hem och bakade lussekatter, mums! Vid halv sex sedan så åkte jag och mamma till läkaren och sedan köpte vi med oss Mc Donalds mat hem, mumsigt! Mysig dag helt enkelt! Och ännu en mysig dag väntar i morgon, det är nämligen D-dag. En vän kommer över i morgonbitti så ska vi käka en mysig frulle tillsammans och sedan åker mamma och jag in till skolan för att ha en kvarts utvecklingssamtal och sen åker vi till Vällingeblomman och julhandlar lite. Mysigt!
Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av GG, ha det fint!
puss
 

Shine bright

Publicerad 2012-11-28 08:59:51 i Allmänt,

Hejsan, kära läsare!
Idag hoppas vi på att mitt goda humör hänger i sig på ritkigt. I går var jag pigg och glad ända fram tills efter vi hade simmat med skolan, då jag började bli yr och må lite illa. Jag vet inte rikigt om jag har berättat detta, men jag svimmade för ungefär ett halvår sen, och det var riktigt obehagligt. Därför, varje gång jag känner mig yr så kopplar jag det väldigt mycket till gången jag svimmade och därför blir jag så rädd. Så istället för att gå runt orolig i skolan, så åkte jag hem (det var ändå bara två lektioner kvar) och pluggade på Historia-provet som jag ska ha idag, hoppas att det går bra i alla fall!
 
Idag har jag på mig: Topp/blus från Tessie, jeans från Hollister och håret är uppsatt i en klassisk "Balerina Bun".
 
Ha en bra dag!
puss

le me* morgonpigg

Publicerad 2012-11-27 07:43:46 i Allmänt,

Morgon, ja. Pigg, nej. 
Ska snart dra mig till skolan, eftersom att pappsen har börjat jobba i Lund så får jag skjuts idag, skönt! Annars då? Jo, idag är det simning som står på schemat, eller i alla fall på idrotten. Simning är väl helt ok, men jag orkar ändå inte. 
Oj, nu måste jag sticka, hörs senare!
 

Söndag, jao

Publicerad 2012-11-25 21:31:22 i Allmänt,

Idag örd et söndag och jag har inte gjort något mer än att plugga Historia, Imperialismen. Inte det som jag skulle göra i resten av mitt liv, om jag fick välja, men det finn just nu inte så mycket att göra. I morgon bär det av till en ny vecka (med nya möjligheter, och bla bla bla...) . Det är i alla fall kör i morgon, vilket ska bli kul, i och för sig så övar vi stenhårt till Lucia, som det faktiskt inte är så långt kvar tills nu. Det ska bli riktigt mysigt att gå lucia-tåget, vi ska inte bara gå på skolan utan även på barnsjukhuset i Lund. Dagen efter lucia, alltså den 14 December ska min familj åka till Berlin vilket ska bli rikigt kul, det är så härligt att göra sådana små-resor.
Längtar som in i bänken tills nästa helg, för då blir det jul-pynt som gäller!
 
Ha en bra vecka!
Här kommer en pepp-bild inför veckan! haha..
  

Cup i Växjö!

Publicerad 2012-11-24 18:21:40 i Allmänt,

Är just nu påväg hem från Växjö, där vi har spelat cup hela dagen. Klockan sattes på inte mindre än 05.15 i morse. Det gick ändå rätt bra tycker jag, vi hade riktigt bra spel i de flesta matcherna. Vi förlorade den första matchen med 2-1, men sen reste vi oss och vann nästa med 1-0, lyckan fortsatte med nästa match som vi vann med 3-1. Vi mötte sedan ett riktigt bra lag, som vi spelade lika med, därför åkte vi ut. Vi var nämligen tvungna att vinna den sista matchen för att gå till slutspel. Men vi ska verkligen inte deppa för vi spelade riktigt bra!

Whoooa, it´s allways a good time

Publicerad 2012-11-22 21:16:09 i Allmänt,

Hallå, fina läsare!
Hoppas ni har haft en bra dag, för det har bannemig jag haft och det var fan på tiden!! Träningen gick också bra, så det var ritkgit härligt att ta en varm dusch sen efter. Ni vet den härliga känslan efter en träning som gått riktigt bra? I vilket fall så är det cup i helgen, i Växjö. Det ska bli så kul, är supertaggad. Dock är vår första match vid nio så jag blir upphämtad av min tränare här hemma 05.50, hehe..!
 
I morgon händer därför inget speciellt, några tjejer ska sticka till donken efter skolan eftersom att vi slutar tidigt. Så vi tänkte tjocka oss där så otroligt mycket, haha! 
Hörs i morgon!
hej hopp!

D-daaag

Publicerad 2012-11-20 22:28:22 i Allmänt,

Kom ju på att jag har D-dag i morgon, så himla skönt! Är dock inte säker på vad jag ska göra än..
Jag ska i alla fall ut och spring innan frukost, tänkte jag. Sen tänkte jag cykla ner till centrum och sola lite, så man känner sig lite piggare och fräschare i detta vinterland. Jag tänkte också titta igenom vad vi har till historia-provet nästa vecka, så det inte blir så stressigt som jag alltid brukar få det. För jag är en typiskt sån människa som skjuter fram allt och det är fett irriterande, varför kan jag inte bara börja plugga i tid? Ja, det har jag frågat mig ungefär tusen gånger, men kommer aldrig fram till något vettigt svar. 
 
I morgon ska jag i alla fall sova riktigt länge, bara så att ni vet! haha!
Sen att jag längtar otroligt mycket till julen är ju en annan femma..

Haha, mitt liv..

Publicerad 2012-11-20 18:46:39 i Allmänt,

Jag måste bara be om ursäkt för den fruktansvärt konstiga bilden ni fick i gårdagens "gonatt-inlägg". Nej, gud, nu är det dags att ta tag i mig själv och börja skriva lite ordentliga inlägg.
 
Idag har det arit en lång dag i skolan, så har egebtligen inte varit hemma så länge. Men direkt när jag kom hem så plcoakde jag upp gitarren och spelade en liten truddelutt, det känns som om allting blir lite lättare när jag får sjunga och spela gitarr. Till exempel om det har varit en lång och jobbig dag i skolan (som idag), så räcker det med att jag klinkar lite på gitarren så kan jag lägga det bakom mig. Jag tror att det är väldigt viktigt att ha något sådant, det behöver ju inte vara att just spela gitarr eller sjunga, utan det kan bara vara att få försvinna in i en bra bok eller kanske ta en springtur, något som man trivs med och tycker är roligt. 
 
 

Goddag

Publicerad 2012-11-19 15:12:14 i Allmänt,

Sitter just nu och mumsar på min nybakta kladdkaka, god är den i alla fall!
 
Hade bara två lektioner idag, så slutade 20 över elva och det var väldigt skönt, men jag stack inte hem förrän vid ett för jag inte hade något att göra. Haha, nolifer!
Inget händer idag, förutom träning, har inprincip inga läxor eller prov så jag tänkte YOLO också bakade jag en kladdkaka. haha, detta inlägget blev väldigt flummigt, så ni får en bild som jag nyss tog med photobooth istället!
 

just a small-town girl

Publicerad 2012-11-17 16:43:23 i Allmänt,

Tjena bloggen!
Har precis kommit hem från Emporia, fick inte någonting med mig hem vilket är väldigt olikt mig. Men man får tänka att jag sparade mina pengar till Berlin istället, som jag, mamma och pappa ska åka till i December. Mn bror brukar inte vilja följa med på sådana småresor. Nu är jag i alla fall helt slut och känner mig lite småsjuk, men ska ändå snart pallra mig iväg till duschen och sen ska min familj bort ikväll. 
 
Jag var ju på bio igår med några vänner vilket vart jättemysigt, vi åt först på Burger King och sen såg vi på Breaking Dawn, den var riktigt bra! Om jag får bestämma så tycker jag att denna var den bästa av alla. Många tyckte ju att Rennesme ser väldigt datagjord ut när hon var bebis och visst, det gör hon, men inte så exremt som alla säger. Jag tyckte att hon var supersöt!
 
 

Breaking Dawn -part 2

Publicerad 2012-11-16 15:53:27 i Allmänt,

Ikväll är det Twilght som står på schemat. Jag och två vänner ska iväg och käka på entré sen ska vi titta på den nya Twilight-filmen. Många har sagt att den är bra, så jag får hoppas att det stämmer, jag är superspänd! Jag är ju lite av en Twilght-nörd, och står som stolt medlem hos "the Jacob-team", haha!
 
Idag har det inte varit en lång dag i skolan, vilket är fantastiskt! Efter skolan stack jag hem till mormor och morfar och städade där, nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. 
Är superdupertaggad!

Jacob-555644_429620497081182_285483444_n.jpg

 

Happy endings

Publicerad 2012-11-15 10:49:59 i Allmänt,

Lyckliga slut gillar vi och det blev ju även ett igår, Sverige vann med 4-2. Men det fick jag reda på av Facebook-statusarna i morse, eftersom att jag gick och la mig igår vid halv tio, jag var helt slut! Nu ska jag titta vidare på idrottslektionen!

Sverige-England

Publicerad 2012-11-14 21:21:22 i Allmänt,

Tittar just nu på fotboll och för er som undra eller inte vet så står det just nu 1-2. Inte bra. Det har varit en ganska tung dag idag, dels att det har varit väldigt mörkt idag och dels att jag har haft fruktansvärt ont i magen. Men man tar sig genom även dessa dagar! I morgon så är det inte heller någon lång dag och träning på kvällen, så i morgon tycker jag att det kan bli en bra dag. Hoppas det blir så nu också!

Jag ska nu återgå till fotbollstittandet!

sängen - min favorit

Publicerad 2012-11-14 09:08:17 i Allmänt,

Tänkte bara snabbt skriva godmorgon till er, ska nämligen ta bussen 09.19 så detta inlägget blir lite som ett tidsfördriv. Idag mår jag sådär, har svinit ont i magen och vill inget annat än att ligga och mysa i sängen och tycka synd om mig själv. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör i alla fall! Det är ändå inte så lång dag idag, har bara två lektioner nu på morgonen sen efter lunch ska vi på någon föreläsning, jag får se hur jag mår då, för jag tänker inte sitta i en stol och lyssna på något knas när min mage håller på att explodera. 
 
Nu ska jag sticka iväg! Ha en bra dag!

Go` kväll!

Publicerad 2012-11-13 21:33:21 i Allmänt,

Här kommer lite godnatthälsningar från en helt slut tjej. Kom hem idag vid fem, sen vart det träning och nu sitter jag i min säng och orkar inte röra en fena. I morgon blir det en liten "vilodag" för min del i alla fall, börjar 10.00 och slutar 14.40, ganska skönt! Ingen träning heller så det får bli lite av en pluggdag. 
 
Annars då? Jo, inte mycket händer här i Lomma, förhoppningsvis så ska jag hitta på något skoj till helgen. På fredag så kanske det blir bio, lördag blir det att ta det lugnt och på söndag ta det ännu mer lugnt, haha! Nä, dessa så kallade planer brukar inte hålla så bra. 
Nä, nu ska jag titta klart på 90210 sedan blir det sängen, ha de fett bra!
 

Hallå mina vänner!

Publicerad 2012-11-13 14:37:39 i Allmänt,

Hoppas allt är bra med er, med mig är det väl som det år alla andra tisdagar vid denna tiden. Matte, från 14.45-16.10, inte den roligaste lektionen precis..men man ska väl kämpa sig genom det denna gången också.

Ikväll blir det träning igen, får dock se hur det går med mitt knä eftersom att det gör ont att bara gå i trappor.
Aja, det löser väl sig!
Vi hörs senare!

Hola meine Freund!

Publicerad 2012-11-12 21:30:06 i Allmänt,

Nu känner jag att jag är på ett lite piggare humör, vilket är lite konstigt eftersom att jag sitter med ett lindat knä i sängen och går som en säl. Men, förövrigt har jag haft en ganska eller rättare sagt, väldigt lugn dag. Dagen började med kör och slutade lektionen efter som var historia. Sen stack jag hem och hade mattemys i en och en halvtimme, wihoo! Sen vart det träning som gällde och nu sitter jag i sängen med ett lindat knä, klumpig som man är. Aja, i morgon är det tisdag (haha, no shit) = en lång skoldag, vilket verkligen tar på i alla fall mina krafter (som jag inte har så mycket av för tillfället. 
 
Härmed, säger jag godnatt, eftersom att jag snart kommer att gå och lägga mig, är nämligen helt slut!
summer paradise!

Godmorgon vänner!

Publicerad 2012-11-12 06:56:38 i Allmänt,

Är på lite dåligt humör idag, (som ni kanske märkte i mitt föregående inlägg) därför tänker jag inte uppdatera er speciellt mycket idag, men om jag kommer på något att skriva om så hörs vi då!

The party last night were too crazy to remember correctly

Publicerad 2012-11-11 13:21:10 i Allmänt,

Tjena, kompisar!
Min gårdag var mycket superbra. Dagen började med att jag och mamma tog en liten sväng till Emporia, bara för lite småmys och för att jag skulle handla en farsdag-present. Till pappa köpte jag tre par strumpor från MQ i höstens olika färger, eftersom att han alltid lånar min brors. Till mig själv handlade jag en enkel T-shirt från Hollister och även en body mist där ifrån. 
 
Jag vet också att min uppdaterig har varit bedrövlig sedan jag kom hem från Tenriffa och jag ska verkligen försöka att förbättra mig på den fronten. 
 
Så såg jag och min kära vän Johanna ut i går. "En papaya cocnut" HAHA! 

Hoppsan

Publicerad 2012-11-09 20:39:46 i Allmänt,

Jag har ju inte bloggat någonting idag, det kom jag ju på nu!

Men idag har det inte hänt så jättemycket, jag hade nämligen bara en lektion idag och sen gick jag och två andra tjejer till espresso house. Supermysigt, var det! Sen dess har jag bara varit hemma och myst med mamsen, vi har ätit en god middag och nu har jag precis sköljt ur hårinpackningen och tvättat bort ansiktsmasken, nu ska jag bara luta mig tillbaka och titta på x-factor!

Fredag i morgon!

Publicerad 2012-11-08 20:49:22 i Allmänt,

Bara ifall att ni inte visste det liksom. Nej, men det ska bli riktigt skönt med helg, eftersom att jag inte hade en enda sovmorgon på lovet så ska det blli skönt att få sova ut lite! Min helg är ganska så fullspäckad;
 
  • Fredag; Börjar 10.05 och slutar 11.25. Sen blir det att ta en fika med en vän på espresso house (standard), efter det tänkte jag ta med till butterix och köpa ett par djävulshorn eller liknande, för att jag ska på maskerad-fest på lördag. På kvällen är det lite osäkert, men kanske så blir det bio, men får se lite.
  • Lördag; Sova, förhoppningsvis får jag en liten runda på Emporia och på kvällen blir det PARTY ALL NIGHT!
  • Söndag; Först ska jag försöka få ut pappa och övningsköra med mig, vilket förmodligen kommer att ta ett tag. Sen ska jag nog hälsa på mormor och morfar eller något, det var längesedan nu. 
 
Så ser min helg ut på ett ungefär, men antagligen så blir det inte alls sm jag tänkt mig, haha!
Trevlig helg, mina vänner!

Jul..

Publicerad 2012-11-07 17:16:09 i Allmänt,

..jag längtar supermycket till julen, att bara få vakna upp till julsånger på morgonen kan göra hela min dag. 
 
Jag vet att jag inte har uppdaterat speciellt mycket nu på de senaste dagarna och det är helt enkelt för att jag inte har orkat, haha! Men nu ska jag försöka att bli bättre på att ta mig lite extra tid till bloggen. 
Här kommer lite bilder från Teneriffa;
 

Föreläsning

Publicerad 2012-11-06 10:49:54 i Allmänt,

Sitter i en stenhård stol och lyssnar på någon tråkig människa som tror att han är jätterolig. Jag somnar ju snart! Jag måste var pigg, för jag ska hålla mitt tal idag och är faktiskt ganska nervös. Hoppas det går bra i alla fall.
Uppdaterar mer senare idag!

Hej!

Publicerad 2012-11-05 18:02:48 i Allmänt,

Hej på er!
Kom hem igårkväll, men orkade inte blogga då för jag var supertrött. Men nu tar vi ett litet inlägg om min superduper braiga resa till Teneriffa. Vi hade  det superbra, men fina fotbollsplaner, fina coacher och fina festställen. Vädret svek ocss lite, då vi bara hade ol två dagar men det hindrade inte oss för ha kul! Träningsanläggningen var helt fantatisk, men två olika gym, ett helt eget omklädningsrum med duschar och handdukar, fotbollsplanen som såg ut som greenen på en golfplan och pool högst upp på taket. Allting var jättebra, specielt sista kvällen då några tjejer stack ut och sedan kom vi hem till våra snygga coacher, inte helt fel! haha!
Det var en mini-samanfatting av min träningsresa till Teneriffa, hörs sen!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela