fridajosefinenilsson.blogg.se

Ullared

Publicerad 2013-02-19 23:06:29 i Allmänt,

Hihi, ska till Ullared i morgon, därav rubriken. Det ska bli mysigt, för det är bara mamma och jag som ska åka dit. Vi tar en liten roadtrip hon och jag, vi åker ganska tidigt eftersom vi helst inte vill stå i kö så vi kör nog iväg runt halv sex i morgonbitti, vi köper frukost påvägen dit. Jag älskar att göra sådana små utflyckter med min mamma, det blir en sådan mysig grej fast det inte är något jättespeciellt. Min mamma är verkligen den bästa mamman man kan ha (jag tror säkert också era mammor är det för er), men min mamma och jag har en väldigt speciell relation och det gör henne till min förebild och bästa vän. Hon ställer alltid upp när jag behöver henne och tar sig alltid tid att prata om det är någonting, jag kan verkligen prata med henne om allt, det skulle nog inte finnas någonting som blir pinsamt mellan oss när vi har ett samtal. Min mamma är superwomen!
Tillbaka till Ullared, haha! Nä, men det ska som sagt bli supermysigt och eftersom vi kommer att vara borta så blir det nog ingen superbra uppdatering, men jag kanske hinner slänga in ett litet inlägg så håll utkik ändå!
Ha en fortsatt bra kväll och en bra morgondag!
puss

 

Hbg

Publicerad 2013-02-19 14:10:02 i Allmänt,

Sitter nu på espresso house med min älskade Ella i Helsingborg, det var ju ett tag sedan nu så det är mysigt att få prata ut om allt igen!
Hinner inte uppdatera mycket mer nu, så vi hörs när jag kommer hem eller i morgon!
Puss

ÄNTLIGEN LOV!

Publicerad 2013-02-15 14:29:52 i Allmänt,

Nu är det lov och jag är såå lycklig!
Idag har det varit en ganska vanlig dag i skolan, inte hänt något sådär speciellt. Men igår hade vi riksdagsrollspel och det var jättekul, men tyvärr gick det inte så bra för mitt utskott, men vi hade ändå roligt och det var väl huvudsaken. Det var ju även alla hjärtansdag igår, inget som jag märkte av dock, men jag kände ändå för att ge mamma något extra fint så jag sprang in i en affär och köpte en bukett tulpaner och en ask geléhjärtan. Jag fick faktiskt en liten allahjärtans-present av mamma också, en fin rosa-färgad tröja och en sån metallsak man har i håret och sen sist men inte minst fick jag en ros av min bästa friendo, så gulligt!
 
Nu ska jag i allafall iväg till gymmet, sen ska jag laga mat till el familio!
Ha ett bra lov!
puss

Confessions

Publicerad 2013-02-10 12:14:23 i Allmänt,

  • Jag är en av de, kanske 2 % i världen, som inte gillar pizza.
  • När någon sätter sig i min säng, när den inte är bäddad, blir jag otroligt äcklad.
  • Om jag inte sträcker mina lakan innan jag går och lägger mig, kan jag inte sova. 
  • Jag är otroligt kräsen, jag äter inte "vanlig" mat som, spaghetti och köttfärssås, pizza, kötbullar och makaroner, kokt potatis (listan kan göras lång).
  • Sjunga, spela gitarr och piano är något som jag brinner för.
  • Jag har en youtubekanal där jag har lagt in en video där jag sjunger på nians skolavlutning. 
Där blev ni kanske lite klokare på vem och hur jag är, hoppas det hjälpte er lite på vägen att lära känna mitt personliga "jag". 
Ha en bra söndag!
puss

Waddup!?

Publicerad 2013-02-08 19:26:01 i Allmänt,

Hej på er!
Just nu står jag och lagar tacos till min underbara familj, gott! Har varit i skolan idag som vanligt, dock hade vi väldigt många håltimmar, så jag hade bara två lektioner idag. Sedan stack jag med några vänner till donken för vi var ashungriga. Efter det drog jag och en annan vän till gymmet och körde och nu står jag lagar mat. 
Ikväll har jag inga planer, utan det blir bara att softilera för min del. 
I morgon ska en, kanske två, tjejer från min klass på middag, tänkte laga min berömda pasta..haha! Okej, den är inte berömd men ville bara skriva så för det lät lite fancy. 
Vi hörs kanske senare, men annars förmodligen i morgon!
puss
En liten ful bild på mig

Sorrysorry

Publicerad 2013-02-05 09:06:42 i Allmänt,

Jag ursäktar för den föregående bloggpausen, men jag har varit sjuk och haft mycket plugg och så vidare. Jag vet inte hur det blir nu ett tag framöver, kanske kommer det upp ett eller annat inlägg, så håll utkik då och då!
Ha det bra!
puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela